Adinin yazsana genebana bibakayim canim yaÇok geçmiş olsun. piyasa probiyotiğini boşver. Öyle enterogrrmina filan değil bu. Alabiliyorsan al, o zaman anlayacaksın nasıl mucize bi şey olduğunu
Kiz siz neler yasiyosunuz milletleBana yaptığı yorumu bilen sildim pis nalettt
Ucuz yirtmissinBeni niye ayıktırmadınız kız bana eşi ile tanımasını falan yazmıştı özelden
Çok şükür allahım çok bundan sonra böyle acayip tiplerle konuşmamUcuz yirtmissin
Evet canım, o kişinin profilinde ifşaladı. Gören görsün dedi. 1 saatten fazla durdu, sonra kaldırdıProfildemi hepte kaciriyorum oyle seyleri bazen yazip sildiklerini yakaliyorum ama
Kız ne yaşayacam ben icimin isinmadigi kişilerle çok muhabbete girmiyorum paylastigim bir söze yorum yazmış hösnuk onu sildimKiz siz neler yasiyosunuz milletle
Iyi yapmissinKız ne yaşayacam ben icimin isinmadigi kişilerle çok muhabbete girmiyorum paylastigim bir söze yorum yazmış hösnuk onu sildim
Haklısın ya burada sohbet etiiğim kızlar var işte onlar için açık tutuyorum
Yaa ben kaçırdım atın bana varsa belgeEvet canım, o kişinin profilinde ifşaladı. Gören görsün dedi. 1 saatten fazla durdu, sonra kaldırdı
TühyaaaaEvet canım, o kişinin profilinde ifşaladı. Gören görsün dedi. 1 saatten fazla durdu, sonra kaldırdı
Yaso cekmistir belkiYaa ben kaçırdım atın bana varsa belge
Yok canım, ss almadımYaa ben kaçırdım atın bana varsa belge
Bana da atın ya
GutfeelAdinin yazsana genebana bibakayim canim ya
Tamam canim sagol aldim isminiGutfeel
Bana bir atan olsa cagircam senideBana da atın ya
Neyi