- 29 Nisan 2015
- 31.360
- 105.528
Vallahi helalÇok dikkatli üyeler var :) iyi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi helalÇok dikkatli üyeler var :) iyi ki
Peki simdi 2side ayni kisimi biri kiz biri erkekmi erkekse hamilemi kafamda deli sorularO canım evet
Anladin sen
:)Vallahi helal
Cuk oturdu jeyomSosyal manyaklardan
Bildiğim ikisi aynı kişiPeki simdi 2side ayni kisimi biri kiz biri erkekmi erkekse hamilemi kafamda deli sorular
Cuk oturdu jeyom
Gecen gittigimde anlattim canim dahiyeye git dedi senin dedigin dr. Gittigimdede anlattim oda dogumlardan falan filan dediSağlık ocağına gitsene bi E Elif_Eylul
Kim miş peki o ben bu nickler tanıdım daBaşka nickle gelmis
TheKnack vardı ya,oKim miş peki o ben bu nickler tanıdım da
Nasıl anlamışlar yaÇok dikkatli üyeler var :) iyi ki
Anaaaa nasil kandirmis yavvvv abim çakmamismiBildiğim ikisi aynı kişi
Tamam bende theknack nickle tanıdım başka hesabımı vardı önceTheKnack vardı ya,o
5 gün yahu sonradan sıkıntı çıkmasın,ben gittiğim halde anlamadılar.Gecen gittigimde anlattim canim dahiyeye git dedi senin dedigin dr. Gittigimdede anlattim oda dogumlardan falan filan dedi
Evet,MistralGagnant gibi bir şeydiTamam bende theknack nickle tanıdım başka hesabımı vardı önce
Erkek değil kadın mı anlamadım ki tamAnaaaa nasil kandirmis yavvvv abim çakmamismi
Aricam birazdan randevuyu canim bakalim verceklermi5 gün yahu sonradan sıkıntı çıkmasın,ben gittiğim halde anlamadılar.
Böyle şeylere neden kalkışırlar anlamadım gittiEvet,MistralGagnant gibi bir şeydi
Zekaya bak onu yazamam ben meselaEvet,MistralGagnant gibi bir şeydi
Maşallahı var vallahZekaya bak onu yazamam ben mesela