- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Erkek üye belkide hamile bileErkek değil kadın mı anlamadım ki tam
Nasilsa kadinlar artik erkeklere tecavuz ediyomus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek üye belkide hamile bileErkek değil kadın mı anlamadım ki tam
Neyi hemsomZekaya bak onu yazamam ben mesela
Tövbe estağfurullahErkek üye belkide hamile bile
Nasilsa kadinlar artik erkeklere tecavuz ediyomus
Kişilik bozuk zaarBöyle şeylere neden kalkışırlar anlamadım gitti
Azonce yazdigin nick degilmi uzuncana ben yazmam aklimdad tutamamNeyi hemsom
Duygularımızla oynadı resmenKişilik bozuk zaar
Tedbirli hatunun duruşu da farklı oluyorBen tedbir alayım dedim ne günaydını demeyin diye
Emmi theknack nickli arkadaşı ifşaladı
Çok şükür canım, iyiyim. Sen nasılsın?Günaydın yasocan nassın
Bende hafıza biraz iyiAzonce yazdigin nick degilmi uzuncana ben yazmam aklimdad tutamam
Açıkladı canım, hatta eski nicklerini ve troll konularını ifşa ettiYa abla bu galiba erkekmiş yada takıntılı biriymiş Kazen açıklasa bir @Kazen
Hiç güvenmemistim zatenDuygularımızla oynadı resmen
Kim canım oEmmi theknack nickli arkadaşı ifşaladı
Kaldırmış canım göremedim ki ay keşke görseysimAçıkladı canım, hatta eski nicklerini ve troll konularını ifşa etti
Beni niye ayıktırmadınız kız bana eşi ile tanımasını falan yazmıştı özeldenHiç güvenmemistim zaten
Profildemi hepte kaciriyorum oyle seyleri bazen yazip sildiklerini yakaliyorum amaEmmi theknack nickli arkadaşı ifşaladı
Çok geçmiş olsun. piyasa probiyotiğini boşver. Öyle enterogrrmina filan değil bu. Alabiliyorsan al, o zaman anlayacaksın nasıl mucize bi şey olduğunuTamam canim sagol probiyotik aldim ama ise yaramadi yapmadigim sey kalmadi incir kayisi erik armut çaylar falanlar filanlar
Arayip alayim bakalim verceklermi randevu
Vahey vaheyBeni niye ayıktırmadınız kız bana eşi ile tanımasını falan yazmıştı özelden
Bu gözler neler gördü tühhhgVahey vahey
Daha yok. Gece 1’de işleme sokmuşlar. Onu öğrendim ancaTest sonucu ne oldu