Allah’ın izni ile bir şey çıkmaz inşallahasıl biz onlar için tehlikeyiz. ben her gün işteyim. envai çeşit insan geliyor. kaymakamlıkta kaç kişi + çıktı. eşim her gün okulda. orada da habire ya öğrenci ya öğretmen + çıkıyor. bunu onlara da anlatıyoruz ama şaka sanıyorlar. ciddiye almıyorlar.
maskeyi tüm gün takıyorum. ellerim yıkamaktan çatlak çatlak oldu artık. eve gidince her gün duş alıyoruz. kıyafetleri ya yıkıyoruz ya havalandırıyoruz. dolaba bile koymuyorum üstümden çıkanı. telefonları günde en az 5 kez siliyoruz zaten. bu kadar tedbire + pozitif çıkarsam gerçekten büyük hüsran...
pazartesi gittiğimizde de uzak oturduk hep. kimisi mutfakta oturdu, kimisi anneanne yanındaydı. ben + çıkan kuzenle aynı koltukta bile oturmadım ama ah o kahve fincanı.içme işte di mi. ayıpsa ayıp anasını satiiimm. sormadan önüme koyuyosa bu onun da ayıbı.
Bende iyiyim cennammmİyiyim canım,sen nasılsın ?
Hayırdır ayşoo ne oldu yaasıl biz onlar için tehlikeyiz. ben her gün işteyim. envai çeşit insan geliyor. kaymakamlıkta kaç kişi + çıktı. eşim her gün okulda. orada da habire ya öğrenci ya öğretmen + çıkıyor. bunu onlara da anlatıyoruz ama şaka sanıyorlar. ciddiye almıyorlar.
maskeyi tüm gün takıyorum. ellerim yıkamaktan çatlak çatlak oldu artık. eve gidince her gün duş alıyoruz. kıyafetleri ya yıkıyoruz ya havalandırıyoruz. dolaba bile koymuyorum üstümden çıkanı. telefonları günde en az 5 kez siliyoruz zaten. bu kadar tedbire + pozitif çıkarsam gerçekten büyük hüsran...
pazartesi gittiğimizde de uzak oturduk hep. kimisi mutfakta oturdu, kimisi anneanne yanındaydı. ben + çıkan kuzenle aynı koltukta bile oturmadım ama ah o kahve fincanı.içme işte di mi. ayıpsa ayıp anasını satiiimm. sormadan önüme koyuyosa bu onun da ayıbı.
Tabiki sen calisiyosun diye tehlikeli durumdasin oyuzden dikkat etmek gerekir ama sanmıyorum çıkmazya merak etme benim koca dr. Calisti kimi hemşire kimi dr. Pozitifti o turp gibiydi uzulmeasıl biz onlar için tehlikeyiz. ben her gün işteyim. envai çeşit insan geliyor. kaymakamlıkta kaç kişi + çıktı. eşim her gün okulda. orada da habire ya öğrenci ya öğretmen + çıkıyor. bunu onlara da anlatıyoruz ama şaka sanıyorlar. ciddiye almıyorlar.
Viruslu insandan kahve icmis 2yudumNe oluyor diye çözmeye çalışıyorum fülüzüm
Ayşe de naletgillerden midir acepTabiki sen calisiyosun diye tehlikeli durumdasin oyuzden dikkat etmek gerelir ama sanmıyorum çıkmazya merak etme benim koca dr. Calisti kimi hemşire kimi dr. Pozitifti o turp gibiydi uzulme
Nasılsın kuzum
Allahın izniyle bişi çıkmaz çok ta tedirgin olma sakin ol biraz.asıl biz onlar için tehlikeyiz. ben her gün işteyim. envai çeşit insan geliyor. kaymakamlıkta kaç kişi + çıktı. eşim her gün okulda. orada da habire ya öğrenci ya öğretmen + çıkıyor. bunu onlara da anlatıyoruz ama şaka sanıyorlar. ciddiye almıyorlar.
Iste biri üzülcek diye yapiyoruz o cagardi kırılırım git bu gel dedi git olan sonra bize evdekilere yada sevdiklerimize oluyoAyşe de naletgillerden midir acep
İyiyim ablacım hamdolsun sen nasılsınNasılsın kuzum
Allahın izniyle bişi çıkmaz çok ta tedirgin olma sakin ol biraz.
Bırak onlar üzülsün bu durumda çağırmanın zaten mantığı yok.Iste biri üzülcek diye yapiyoruz o cagardi kırılırım git bu gel dedi git olan sonra bize evdekilere yada sevdiklerimize oluyo
Hayırdır ayşoo ne oldu ya
anneanne ölecek gelin görün dediler, 40 kişi gitmişiz aynı anda. anneanne de turp gibi maşallah.
Bende iyiyim kuzum sağolİyiyim ablacım hamdolsun sen nasılsın
Aynen ablaBırak onlar üzülsün bu durumda çağırmanın zaten mantığı yok.
Eşinin nenesi demi,varmı öyle bir hasatalığı filnda çağırdılaröyle.anneanne ölecek gelin görün dediler, 40 kişi gitmişiz aynı anda. anneanne de turp gibi maşallah.
Ayşo yaaa sizi gömer deseneanneanne ölecek gelin görün dediler, 40 kişi gitmişiz aynı anda. anneanne de turp gibi maşallah.
Biz bile gitmiyoruz k.valideye geçen hafta sonu bir uğradık o kadar,birde tek bşına evde yani.Aynen abla
Tövbe yarabbianneanne ölecek gelin görün dediler, 40 kişi gitmişiz aynı anda. anneanne de turp gibi maşallah.
Güldüm, tövbestağfirullahanneanne ölecek gelin görün dediler, 40 kişi gitmişiz aynı anda. anneanne de turp gibi maşallah.