Abla dün baktım 7.95 tiGeldim labnemide aldım ne kadar pahalı öyle
Maşallah kızçelereBugün annemin doğum günü mini bir pasta yaptı kızlarBirazdan gideceğiz
Şirin oldu sanki
Eki Görüntüle 2815488
Sağol canımMaşallah kızçelere
Mutlu ve sağlıklı yılları olsun anacığınızın
Buda yerni vakamı yoksaErol ile Nursel olayını izlediniz mi
Şok'tan aldım bende 180 gr 9.45 idiAbla dün baktım 7.95 ti
Evet abla yeniymiş instagramda gördüm.Nursel Erol'ü kirletmişBuda yerni vakamı yoksa
Şok'tan aldım bende 180 gr 9.45 idi
Tühhhhhh nurseleEvet abla yeniymiş instagramda gördüm.Nursel Erol'ü kirletmiş
Tühhhhhh nursele
Daha neler göreceğiz diye diye, dünyanın çivisini bırak, terazisi kalmadı
Ya su esra erol ve muge ablıya cıkanlar bence reytıng ıcın boyle davranıyor heralde dimi nevos yoksa aklım mantıgım tutulcakta
Aaaa gecmiş olsun ayşom insallah agır atlatmadan bıter gidergençler moralim çok bozuk. diğer kuzen de pozitif çıktı. haberini aldık 2 dk önce. çıldırcam.
Hadi guzel guzel sunumların olsun inşallah ablaGeldim labnemide aldım ne kadar pahalı öyle
inşallah bebeğim de pazartesi birlikteydik. derdim oAaaa gecmiş olsun ayşom insallah agır atlatmadan bıter gider
Aaa sana gecmemiştir inşallah kendinş nasıl hıssedıyosun varmı bıseyın olmadı pazartesı bı test yaptır seninşallah bebeğim de pazartesi birlikteydik. derdim o
İnşallah paricim sunum örnekleri baıyorum bendeHadi guzel guzel sunumların olsun inşallah abla
kuzum hiçbir belirtim yok çok şükür. bugün iş yerinde genel test yapacaklar, onu bekliyorum.Aaa sana gecmemiştir inşallah kendinş nasıl hıssedıyosun varmı bıseyın olmadı pazartesı bı test yaptır sen