E senin koca başka kaymakamlıkta mı? ne diyeceğimi bilemedim şu anBu ilçe kaymakamlıkZaten kaymakam ilçede olur deme sakın
Eve gelip yemek yiyeceğm sırada ben
Vazgeç diye beynini yakmaya çalışıyorE senin koca başka kaymakamlıkta mı? ne diyeceğimi bilemedim şu an
Ben öndeki abla olayım,
Sen öbür kaymakamlığa bakmışsınE senin koca başka kaymakamlıkta mı? ne diyeceğimi bilemedim şu an
Çok güzelolmuş ellerine sağlık olsun kızlarında,anneninde doğum günü kutlu olsun,nice mutlu sağlıklı yaşları olsun selamlarımıı iletirsen sevinirim ellerinden öperimBugün annemin doğum günü mini bir pasta yaptı kızlarBirazdan gideceğiz
Şirin oldu sanki
Eki Görüntüle 2815488
Nice mutlu yaşları olsun ablaBugün annemin doğum günü mini bir pasta yaptı kızlarBirazdan gideceğiz
Şirin oldu sanki
Eki Görüntüle 2815488
Sağol ablacımÇok güzelolmuş ellerine sağlık olsun kızlarında,anneninde doğum günü kutlu olsun,nice mutlu sağlıklı yaşları olsun selamlarımıı iletirsen sevinirim ellerinden öperim
Sağol canımNice mutlu yaşları olsun abla
Çok güzel olmuşBugün annemin doğum günü mini bir pasta yaptı kızlarBirazdan gideceğiz
Şirin oldu sanki
Eki Görüntüle 2815488
Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık kızçelerin. Anneciğibe de musmutlu yıllar DiliyorumBugün annemin doğum günü mini bir pasta yaptı kızlarBirazdan gideceğiz
Şirin oldu sanki
Eki Görüntüle 2815488
Sağol canımÇok güzel olmuş,sağlıklı mutlu nice yaşlari olsun inşallah
Sağol canımÇok güzel olmuş. Ellerine sağlık kızçelerin. Anneciğibe de musmutlu yıllar Diliyorum
Güzel sağlıklı yaşları olsun anneciginin ablacimm iyiki doğmuş iyikide seni dünyaya getirmişBugün annemin doğum günü mini bir pasta yaptı kızlarBirazdan gideceğiz
Şirin oldu sanki
Eki Görüntüle 2815488
Sağol canımGüzel sağlıklı yaşları olsun anneciginin ablacimm iyiki doğmuş iyikide seni dünyaya getirmiş