- 24 Mart 2020
- 9.920
- 35.651
- 32
Bizi de haberdar et inşallah hayırlısı olur iyi ol sen❤Şükür canim tahlil ve tetkikleri toparliyorum insallah sonrasında ignelere başlayacağım tabi çıkan sonuçlar uygun gorulursesen nasilsin yine uzaktan devam ediyoruz
Teşekkür ederim
Bence bayram a kadarBizi de haberdar et inşallah hayırlısı olur iyi ol sen❤
Sorma yaa 2 haftalık diyor ama uzar gibi bu, hakkımızda hayırlısı olsun
İyiyim canımC A N O etiketlemissin yeni konuda teşekkür ederim gördüm ama tiklayamadan bildirimi çıkış yaptım. nasılsın
İyi bende şükür bir geleyim dedim az takilayimİyiyim canımsen nasılsın
Oda bişey yasom
İyidir miniğim senden ne haber hayırlı ramazanlarNağber
Hayırlı ramazanlar geldim dedim ne yaoiior bizim ahaliİyidir miniğim senden ne haber hayırlı ramazanlar
Allah iyilik versin canım benim şükür iyiyim bende burda takılmaca her zamanki gibiHayırlı ramazanlar geldim dedim ne yaoiior bizim ahalişükür iyiyim canım sen neler yapıyorsun
Görmek güzelAllah iyilik versin canım benim şükür iyiyim bende burda takılmaca her zamanki gibi
Senide miniğim hani gelicektin artıkGörmek güzel
Hayın doktorlar eyliyor beni şaka şakaSenide miniğim hani gelicektin artık
Şu mübarek günlerin hatrına rabbim yükünü hafifletsin miniğim insanın bedeniyle imtihanı zor olmalı rabbim şifa versin inşallahHayın doktorlar eyliyor beni şaka şaka
Hastane işleri yoğun oluyor surekli oralarda tahlil doktor peşindeyim ...su iğnenin varsa bana yan etkisi var ama kolay kolay vermiyorlarmis zaten ..daha heyet aşamasına geçmedim bile
Heyet nasıl olacak bilmiyorum ama böylesi bile yordu beni ..
İnsanın bu kadar ağrıları varken sıra beklemek ordan oraya koşturmak daha da depresyona sokuyor ...:/
İnşallah canım Allah razı olsun ...inan kuyruk sokumu dan enseme kadar ağrım var bazen hiç kalkmak istemiyorum yataktanŞu mübarek günlerin hatrına rabbim yürkünü hafifletsin miniğim insanın bedeniyle imtihanı zor olmalı rabbim şifa versin inşallah
Hünkâr benimdi, sağolasın canımOyum İskender ve hünkar begendiye hepsi harika olmuş ellerinize sağlık başarılar
Nefis olmuş ellerine sağlıkHünkâr benimdi, sağolasın canım
Git canım allah korusun kötü bişey olmasın erk2n teşhis önemliİnşallah canım Allah razı olsun ...inan kuyruk sokumu dan enseme kadar ağrım var bazen hiç kalkmak istemiyorum yataktandaha doktoruma gitmedim ensemde bir beze oluştu neden oluştu niye oluştu anlamis değilim
Çok geçmiş olsun canım, ne sıkıntın varsa Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun, şifasını versin inşallahHayın doktorlar eyliyor beni şaka şaka
Hastane işleri yoğun oluyor surekli oralarda tahlil doktor peşindeyim ...su iğnenin varsa bana yan etkisi var ama kolay kolay vermiyorlarmis zaten ..daha heyet aşamasına geçmedim bile
Heyet nasıl olacak bilmiyorum ama böylesi bile yordu beni ..
İnsanın bu kadar ağrıları varken sıra beklemek ordan oraya koşturmak daha da depresyona sokuyor ...:/
Çok sağol canımNefis olmuş ellerine sağlık
İnşallah canım belki bu da bir vesiledir diyorum ...normalde diz için giderken içimden bir ses iltihaplı romatizma için git dedi doktora ...o zaman sadece diz ağrım vardı mesela ...Git canım allah korusun kötü bişey olmasın erk2n teşhis önemli
Allah razi olsun canım ilthapli romatizma hastasıydim iyice arttı ağrılarım onunla uğraşıyorum işte şükürÇok geçmiş olsun canım, ne sıkıntın varsa Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun, şifasını versin inşallah