Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
Bir anı daha🤭
Lisedeyim, o zamanlar bürümcük elbiseler moda, arkadaşlarla buluşacağız. Sabah çıktım, akşamüstü eve döndüm. Annem balkonda, beni bekliyor.
Evin önüne geldiğimde annem çemkirmeye başladı, öyle saydırıyor ki, ne olduğunu anlamadım. Tam eve girerken bir tokat yedim, bağırıyor rezil diye🤣🤣
Meğer ben o bürümcük elbisenin altına jüpon giymeyi unutmuşum🤭
Her şey meydanda 🤣🤣

Bir seferinde elimdeki telefonu bulamayıp bayağı panik olmuştum🤣
Bende annem hasta yatarken evde fazla uzun yalnız kalmasın diye eczaneye markete falan kostur koştur çıkardım bir gün yine markete çıktım bir ara ayaklarıma baktım birine başka babet diğerine başka giymisim 😂

Bir anı daha🤭
Lisedeyim, o zamanlar bürümcük elbiseler moda, arkadaşlarla buluşacağız. Sabah çıktım, akşamüstü eve döndüm. Annem balkonda, beni bekliyor.
Evin önüne geldiğimde annem çemkirmeye başladı, öyle saydırıyor ki, ne olduğunu anlamadım. Tam eve girerken bir tokat yedim, bağırıyor rezil diye🤣🤣
Her şey meydanda 🤣🤣
Efil efil:KK70:

Bir anı daha🤭
Her şey meydanda 🤣🤣
Yiğidin malı🤣🤣

Bende annem hasta yatarken evde fazla uzun yalnız kalmasın diye eczaneye markete falan kostur koştur çıkardım bir gün yine markete çıktım bir ara ayaklarıma baktım birine başka babet diğerine başka giymisim 😂
100 puan :KK70:
Yalnız biz arkadaşla konvers ayakkabılar varya onda siyah bende beyaz teklerini değişip öyle giyer giderdik millette bakardı bunlar ne yapıyor diye🤣 ama sonra sonra akım yarattık millet değişik renk renk giyinmeye başlamıştı o sene🤣takı müdür olaya el atana kadar🤣🤣

X