- 24 Eylül 2018
- 98.213
- 294.475
- 698
O iş bende,yakında yuzde 99 Pınar hissesi ,1 senelik peynir sana ulaşacakAyyy lütfen hemso yaa rica ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O iş bende,yakında yuzde 99 Pınar hissesi ,1 senelik peynir sana ulaşacakAyyy lütfen hemso yaa rica ediyorum
Şimdi nerede yaşıyorsun?En güzel yerdesin valla ne güzel , çok nezih oralar, çok severim oraları
Asko,resim bile attım yok,peynirler kapıya gelsin istiyorAşkom bir el at şuna
Biz AVM nin dibindeyiz sorun olmuyor ama diğer mahalle marketlerinde de hiç sıkıntı olmuyor ben mesela a 101 de sanal çek falan kullanıyorum.Onlardan almak daha kolay:)
Hemso olmak bunu gerektirirO iş bende,yakında yuzde 99 Pınar hissesi ,1 senelik peynir sana ulaşacak
Hemso olmak bunu gerektirir
Yorsalar ne cancağzım, bedava markete hediye etmiş zaten ilk beyazınıTabiisi,yormasinlar bizim kızı
Oda mümkün değilAsko,resim bile attım yok,peynirler kapıya gelsin istiyor
Migros mu yazlık yerde misin sen nerdesin sahiBenim yürüme mesafemde 3 tane var kukrişim
Geçinmeye gönlü yok cancağızım,napsak bilemedimYorsalar ne cancağzım, bedava markete hediye etmiş zaten ilk beyazını
Bize uzak aşkom ya:)Biz AVM nin dibindeyiz sorun olmuyor ama diğer mahalle marketlerinde de hiç sıkıntı olmuyor ben mesela a 101 de sanal çek falan kullanıyorum.
Çok uzak değilim , kartepeŞimdi nerede yaşıyorsun?
Bu beceriklilik ,yufkalar ,mantılar oradan geliyor demek
Onu da peynir düşünsünOda mümkün değil
Ayyy eylulle ugrasiyorum yemek hazırladım masadan koca bardak ayrani heryere döktü masa yerler hali anca temizledim
Pek gittiğim yok ona açıkçası Carrefour sa seviyom ama büyüklerini gezmek zevkli oluyorBize uzak aşkom ya:)
Ama eşim çarşıya sık gidiyor.Gidince alır sıkıntı yok:)
Ama migros iyi oluyor yakında açılsa işimize yarayacak:)
Ayy Kolay gelsin hemsom yaAyyy eylulle ugrasiyorum yemek hazırladım masadan koca bardak ayrani heryere döktü masa yerler hali anca temizledim