Covid testi olmustu negatıf cıktı abla şükür
Oooo çok güzel. Sağlıklı günlerimiz olsun.Korona testi yapmislar abla negatif cikmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Covid testi olmustu negatıf cıktı abla şükür
Oooo çok güzel. Sağlıklı günlerimiz olsun.Korona testi yapmislar abla negatif cikmis
Benim eşim ev baklavasına bayılır. Görümcemler de baklava delisi, ama ben eşime taze taze yaparım diye düşünüyorum.Yiyozda ben cok yapmiyorum yemiyorlar kadayif yada sutlu tatli
Bonjour parimBonjuuu yasicimm
Artik ögrendim siz tatlisiz yapamiyosunuzBenim eşim ev baklavasına bayılır. Görümcemler de baklava delisi, ama ben eşime taze taze yaparım diye düşünüyorum.
Birde kiracı açacakmış ve nişasta ile unu karıştırıp yapıyormuş açmasını, benim işime gelmedi açıkçası
Günaydın mervişimGüüünaaaydınnn hepinize hanımlaaar
Ben gelene kadar canlar söylemiş ablacımNoldu kikukrisim gözün aydın bilmesem de
Aynen öyle canım. Dün bahçeye çıkmadan sütlaç yaptım, şehzade eve dönerken soğuk baklava almışArtik ögrendim siz tatlisiz yapamiyosunuz
Ramazanda yiyecekler4 aileye ancak oluryasminsay napıyorsunuz Bu kadar el açmasını? yurt İçi satış mı yapacan napıcan böyle?
Tünaydın daha Bi oluyor sankiGünaydın
Ne olur Yani 5 aile olsa? yasminsay paylaimak sevaptır koçumRamazanda yiyecekler4 aileye ancak olur
Unla olmaz benceBenim eşim ev baklavasına bayılır. Görümcemler de baklava delisi, ama ben eşime taze taze yaparım diye düşünüyorum.
Birde kiracı açacakmış ve nişasta ile unu karıştırıp yapıyormuş açmasını, benim işime gelmedi açıkçası
Yok yavrum, ne satmasıyasminsay napıyorsunuz Bu kadar el açmasını? yurt İçi satış mı yapacan napıcan böyle?
yasminsay eğer satarsan adres veriyorum hemen kargo için
5 aile olduk, büyük görümceme de hepimizden ayırdıkRamazanda yiyecekler4 aileye ancak olur
Günaydın elticimGünaydın
Onu yasmin bilirNe olur Yani 5 aile olsa? yasminsay paylaimak sevaptır koçum