- 24 Eylül 2018
- 98.953
- 295.890
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uymayalım hemsom![]()
Sus heleee![]()
Ne dedimkineeegünaha davet
Ben 1 kere yurt odasında çamaşır değiştirecektim. komidinin kapağını kapatmayı unutmuştum, bir eğildim. çaaaaaattttttt vurdum mu aşağısını kapağın köşesine. Dünyam kararmıştı o gün. aynı O zaman da böyle morarmıştı. Öyle bi şey mi sıksam acaba, iğne vurdurduğumu anlamasa diyeTemiz değilim lafına kanmıyorlar genelde
Yumurta takibi karından yapılmıyor ama, belki yapar![]()
Günaydın yasomGünaydın canım![]()
Yok uyumadım gı kahvaltı hazırladım eşim yedi çıktı sıra bende
Hımmmm afiyet olsun bende kahvemi iciyomYok uyumadım gı kahvaltı hazırladım eşim yedi çıktı sıra bende![]()
Sanada afiyet olsun fülüzümHımmmm afiyet olsun bende kahvemi iciyom![]()
Teşekkür ederim canısıGeçmiş olsun kukriş![]()
Ben 1 kere yurt odasında çamaşır değiştirecektim. komidinin kapağını kapatmayı unutmuştum, bir eğildim. çaaaaaattttttt vurdum mu aşağısını kapağın köşesine. Dünyam kararmıştı o gün. aynı O zaman da böyle morarmıştı. Öyle bi şey mi sıksam acaba, iğne vurdurduğumu anlamasa diyeiğne izi yok sonuçta, morluk ve azcık şişlik var.
Sagol canimSanada afiyet olsun fülüzüm![]()
Çok içme sonra böyle gözlerin fıldır fıldır dönüyorSagol canim![]()
Yok canım, bitirdik dün gece. Ama atölyemin önü temizlenecek, tüm teşkilat orada. Toparlama işi var yani
Günde ¹Çok içme sonra böyle gözlerin fıldır fıldır dönüyor![]()
Olsun canim Allah yemege nasip etsin insAllahYok canım, bitirdik dün gece. Ama atölyemin önü temizlenecek, tüm teşkilat orada. Toparlama işi var yani![]()