- 24 Eylül 2018
- 98.377
- 294.774
- 698
Uymayalım hemsomKafayi yemis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uymayalım hemsomKafayi yemis
Uymayalım hemsom
Sus heleee
Ne dedimkineeegünaha davet
Ben 1 kere yurt odasında çamaşır değiştirecektim. komidinin kapağını kapatmayı unutmuştum, bir eğildim. çaaaaaattttttt vurdum mu aşağısını kapağın köşesine. Dünyam kararmıştı o gün. aynı O zaman da böyle morarmıştı. Öyle bi şey mi sıksam acaba, iğne vurdurduğumu anlamasa diye iğne izi yok sonuçta, morluk ve azcık şişlik var.Temiz değilim lafına kanmıyorlar genelde
Yumurta takibi karından yapılmıyor ama, belki yapar
49 kilo olunca yemek kolay pericikNe dedimkineee
Günaydın yasom ❤Günaydın canım
Yok uyumadım gı kahvaltı hazırladım eşim yedi çıktı sıra bendeEvva Gene yattinmi yoksam
Hımmmm afiyet olsun bende kahvemi iciyomYok uyumadım gı kahvaltı hazırladım eşim yedi çıktı sıra bende
Sanada afiyet olsun fülüzümHımmmm afiyet olsun bende kahvemi iciyom
Teşekkür ederim canısıGeçmiş olsun kukriş
Ben 1 kere yurt odasında çamaşır değiştirecektim. komidinin kapağını kapatmayı unutmuştum, bir eğildim. çaaaaaattttttt vurdum mu aşağısını kapağın köşesine. Dünyam kararmıştı o gün. aynı O zaman da böyle morarmıştı. Öyle bi şey mi sıksam acaba, iğne vurdurduğumu anlamasa diye iğne izi yok sonuçta, morluk ve azcık şişlik var.
Sagol canimSanada afiyet olsun fülüzüm
Çok içme sonra böyle gözlerin fıldır fıldır dönüyorSagol canim
Yok canım, bitirdik dün gece. Ama atölyemin önü temizlenecek, tüm teşkilat orada. Toparlama işi var yaniyasminsay halaaa yufkaya devammi
Günde ¹Çok içme sonra böyle gözlerin fıldır fıldır dönüyor
Olsun canim Allah yemege nasip etsin insAllahYok canım, bitirdik dün gece. Ama atölyemin önü temizlenecek, tüm teşkilat orada. Toparlama işi var yani