- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
Hayırlı cumalar canım,yazacaktım hayırlı cumalar diye unutmuşum.Cumanın hayrına ,duasına çok ihtiyacımız varSelam canım Hayırlı Cumalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı cumalar canım,yazacaktım hayırlı cumalar diye unutmuşum.Cumanın hayrına ,duasına çok ihtiyacımız varSelam canım Hayırlı Cumalar
Endokrin .kolesterol yüksekliği,karaciğer yağlanması için dahiliyeye git dedi.İdrarda kan çıktı,böbrek USG temiz çıktıtahlili yine yenile geçmezse ürolojiye git dedi.Gitsem bir sorun gitmesem ayrı.Gitmesem tedavi gerektiren bir durum vardır belki.Hastaneye gidecektim erteledim yaza azalırsa giderim:/Kalabalığa girmeye gerek yok:)
Benim komşum da vefat etti ,aynen okuttular.Ben okutmayın dedim,olacak olduktan sonra kaçamayız diyorlar,ecel ondansa yine bulurmuşNeden gidiyolar iste korkmuyolarmi
Ben gitmiyorum gecen birisi öldü 7sine kadar okutmuslar 5kisi gelmis biriside demiski tüh yaziklar olsun koca mahalleden 5kisimi geldi
Bu kafayla gidersek daha neler olucak ozamanBenim komşum da vefat etti ,aynen okuttular.Ben okutmayın dedim,olacak olduktan sonra kaçamayız diyorlar,ecel ondansa yine bulurmuş
Sağol canımGözün aydın canım
ben geldim
oVERLOKÇU OLAYDIN EYİYİDİ,OVERLOKÇUYA İHTİYACIM VAR,HER ZAMAN GEÇERKEN GEÇMİYOR ŞİMDİhanımların dikkatine, topiğinizin neşesi ayağınıza geldi. goy goy yapılır, kahkaha atılır. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir.
pandemi overlokçuyu da mı vurmuş acabaoVERLOKÇU OLAYDIN EYİYİDİ,OVERLOKÇUYA İHTİYACIM VAR,HER ZAMAN GEÇERKEN GEÇMİYOR ŞİMDİ
Caps Lock açık kalmış
hanımların dikkatine, topiğinizin neşesi ayağınıza geldi. goy goy yapılır, kahkaha atılır. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir.
sabah sen akıllımı arıyordunKar kar kar yagyor lapa lapa kar yağyor
Ivetsabah sen akıllımı arıyordun
sıfırlandı
sıfırlandı
Ağız dolusu sövesim var inan ..şaşırdıkmı tabikide hayır..........
Kukrişim noldu öyle çok geçmiş olsun,inşallah temiz çıkar sonuçlarınCanım sagolasin inşallah verdim şimdi gözümden yaş geldi ya saat yedide çıkar dedi