- 24 Eylül 2018
- 98.393
- 294.802
- 698
Amin askomİnşaallah :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin askomİnşaallah :/
Ah aretim,insallah çıkmazEşimin müdürü pozitif çıktı ya her dakika beraberler ,onda da sırt ağrısı başladı bende de öyle başladı dedi hemen bizide gönderdi teste verdik geldik eve
İnşallah canım benimİnşaallah Panik yapma belki yoktur
İnşallah canımAh aretim,insallah çıkmaz
öyle canım nasıl biter bilmmiyorum kiGeçecek gibi durmuyor:/
Panik yapma bak rahat ol:)Her şeyin hayırlısı:)Çocukları biraz uzak tut ne olur ne olmaz.Sana bulaşmamışta olabilir.İnşallah canım benim
Biz site içinde yürüyüş yapıyoruz.Evine en son ekim ayında gittim galiba:/Oda kapılar açıktı:)Oda gelmiyor:)öyle canım nasıl biter bilmmiyorum ki
insanlar umursamaz korkmuyor bu kafayla bitmez zaten
burda mantı günleri gezmeler hiç bitmiyor,ben anneme kardeşlerime gitmiyorum ayda yılda bir görüyorum.
İnşaallah yoktur canımEşimin müdürü pozitif çıktı ya her dakika beraberler ,onda da sırt ağrısı başladı bende de öyle başladı dedi hemen bizide gönderdi teste verdik geldik eve
Benim kvlerde gidiyor:/Kaç söyledik gitmeyin boşverin diye:)Cenaze,kına,düğün:)Ayıp olur diyorlarAl iste hasta ziyaretine gitmis 42kisi bulastirmis
Evet abla kesinlikleKalabalığa girmememiz lazım,marketler vs... gereksiz gezmemek lazım:/
Selam canım Hayırlı CumalarSelam kızlar
Eşim ,oğlum cuma namazına gitti ,az buraya takılayım dedim.Virüs çok bunaltıyor bizleri,kafam biraz dağılsın dedim ,burada da gündem virüsmüş
Gözün aydın canımTurp gibiymişim,sıkıntı yokmuş,oruç tutma bu sene daha iyi dedi. Eve gidince gelirim
Neden gidiyolar iste korkmuyolarmiBenim kvlerde gidiyor:/Kaç söyledik gitmeyin boşverin diye:)Cenaze,kına,düğün:)Ayıp olur diyorlar
Aşı oldular rahatladık:)
Bende epilasyona bir ona gidiyordum bide ayda bir markete abla marketi bir kenara bıraktım yarıda kalacak diyede kara kara düşünüyorumHastaneye gidecektim erteledim yaza azalırsa giderim:/Kalabalığa girmeye gerek yok:)
Ben neredeyse ilk 1 sene gitmedim annemlere.Abim kardeşim aynı binada ve görüyorum ki gelinler gezmede arkadaştı aileydi.Eşim de sen bir yere gitmiyorsun ,dikkat ediyorsun ,onlar dikkat etmiyor yine de yanında ,boşuna gitmiyorsun dediBaktım annem de gitmiyorum diye üzülüyor,Haftada veya 10 günde bir gidiyorumAma çoğalmış artık gidemem bir süre.İnsan sadece kendisi için değil ailesi için de korkuyorBiz site içinde yürüyüş yapıyoruz.Evine en son ekim ayında gittim galiba:/Oda kapılar açıktı:)Oda gelmiyor:)
aynı canımBiz site içinde yürüyüş yapıyoruz.Evine en son ekim ayında gittim galiba:/Oda kapılar açıktı:)Oda gelmiyor:)