• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
İnşallah canım benim
Panik yapma bak rahat ol:)Her şeyin hayırlısı:)Çocukları biraz uzak tut ne olur ne olmaz.Sana bulaşmamışta olabilir.
Bitkisel bir şeyler içmeye başla.Zencefil.zerdeçal,bal,limon falan:):KK14: şunu biraz azalt :)

öyle canım nasıl biter bilmmiyorum ki
insanlar umursamaz korkmuyor bu kafayla bitmez zaten
burda mantı günleri gezmeler hiç bitmiyor,ben anneme kardeşlerime gitmiyorum ayda yılda bir görüyorum.
Biz site içinde yürüyüş yapıyoruz.Evine en son ekim ayında gittim galiba:/Oda kapılar açıktı:)Oda gelmiyor:)

Al iste hasta ziyaretine gitmis 42kisi bulastirmis🤦‍♀️
Benim kvlerde gidiyor:/Kaç söyledik gitmeyin boşverin diye:)Cenaze,kına,düğün:)Ayıp olur diyorlar:(
Aşı oldular rahatladık:)

Selam kızlar:KK200:
Eşim ,oğlum cuma namazına gitti ,az buraya takılayım dedim.Virüs çok bunaltıyor bizleri,kafam biraz dağılsın dedim ,burada da gündem virüsmüş:rolleyes:
Selam canım Hayırlı Cumalar :KK200:

Benim kvlerde gidiyor:/Kaç söyledik gitmeyin boşverin diye:)Cenaze,kına,düğün:)Ayıp olur diyorlar:KK43:
Aşı oldular rahatladık:)
Neden gidiyolar iste korkmuyolarmi😒
Ben gitmiyorum gecen birisi öldü 7sine kadar okutmuslar 5kisi gelmis biriside demiski tüh yaziklar olsun koca mahalleden 5kisimi geldi

Hastaneye gidecektim erteledim yaza azalırsa giderim:/Kalabalığa girmeye gerek yok:)
Bende epilasyona bir ona gidiyordum bide ayda bir markete abla marketi bir kenara bıraktım yarıda kalacak diyede kara kara düşünüyorum 😒

Biz site içinde yürüyüş yapıyoruz.Evine en son ekim ayında gittim galiba:/Oda kapılar açıktı:)Oda gelmiyor:)
Ben neredeyse ilk 1 sene gitmedim annemlere.Abim kardeşim aynı binada ve görüyorum ki gelinler gezmede arkadaştı aileydi.Eşim de sen bir yere gitmiyorsun ,dikkat ediyorsun ,onlar dikkat etmiyor yine de yanında ,boşuna gitmiyorsun dedi:olamaz:Baktım annem de gitmiyorum diye üzülüyor,Haftada veya 10 günde bir gidiyorum:olamaz:Ama çoğalmış artık gidemem bir süre.İnsan sadece kendisi için değil ailesi için de korkuyor:olamaz:

Back