Keşke olsa:/Ramazanda 15 gün kadar tam kapanma gelecek diye soylenti var,acaba duyan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke olsa:/Ramazanda 15 gün kadar tam kapanma gelecek diye soylenti var,acaba duyan var mı?
Ne olmuşKukrim canim hayirli sonuclarla gelirsin insallah
acaba bayram tatilini birleştirip yaparlarmı.. belki o şekilde olurda.. ramazan süresince sanmıyorum benRamazanda 15 gün kadar tam kapanma gelecek diye soylenti var,acaba duyan var mı?
Test yaptirmaya gidiyomusNe olmuş
Canım sagolasin inşallah verdim şimdi gözümden yaş geldi ya saat yedide çıkar dediKukrim canim hayirli sonuclarla gelirsin insallah
Geçmiş olsun canım hayırdır Belirti mi var:/Canım sagolasin inşallah verdim şimdi gözümden yaş geldi ya saat yedide çıkar dedi
Yaaaa kiyamam insallah canim bisey çıkmazCanım sagolasin inşallah verdim şimdi gözümden yaş geldi ya saat yedide çıkar dedi
Bayramda kapalı olsa iyi olur,yoksa insanlar durmayacakacaba bayram tatilini birleştirip yaparlarmı.. belki o şekilde olurda.. ramazan süresince sanmıyorum ben
Kesin ve net olmali baksanaya etrafimizda insan kalmadi hepsi pozitifBayramda kapalı olsa iyi olur,yoksa insanlar durmayacak
bencede ablaBayramda kapalı olsa iyi olur,yoksa insanlar durmayacak
Yoksa aile içi bile olsa bayram ziyaretleri bitmez:/Bence bir şeyler olacak:)Kesin ve net olmali baksanaya etrafimizda insan kalmadi hepsi pozitif
Kesin olmasi lazim millet kudurmus gibi geziyo halayaaaYoksa aile içi bile olsa bayram ziyaretleri bitmez:/Bence bir şeyler olacak:)
Herkes bıktı canim nereye kadar evde kalcaz dediler ve sonuc çok kötü oldubencede abla
inanılmaz artış var ama hala dikkat etmiyor.. artık bıkkınlıkmı diyim sorumsuzlukmu bilmiyorum
Kimisi inanmıyor canım ya da ben dikkat ediyorum ne olacak diyor:)bencede abla
inanılmaz artış var ama hala dikkat etmiyor.. artık bıkkınlıkmı diyim sorumsuzlukmu bilmiyorum
Evet canim bende dinledimSüper virüs çıkmış şimdide ne olacak halimiz
Sağol canım eşim temaslı iş yerinde çıktıGeçmiş olsun canım hayırdır Belirti mi var:/
Mutasyonlu hızlı yayılıyor ama sanki ağırlığı eskisi kadar kalmadı Yani sayı 50 bin civarı ama ağır hasta 2500 falan oluyor:)Süper virüs çıkmış şimdide ne olacak halimiz
Allah yardım etsin zor bu gidişleEvet canim bende dinledim
Evet abla hakikaten öyle sayı çok fazla şükürki ölümler okadar çok değil tabi yine bir kişide bir kişidirMutasyonlu hızlı yayılıyor ama sanki ağırlığı eskisi kadar kalmadı Yani sayı 50 bin civarı ama ağır hasta 2500 falan oluyor:)
Acaba herkes olsun bağışıklık kazansın mı deniyor:)