- 18 Kasım 2020
- 20.550
- 49.619
- 548
çok şükür evimiz şehir içinden uzak bunu tadabiliyorumSen anlatınca daha keyifli kahvaltı edesim geldişimdi,bende çok severim doğa içinde olmayı,yemek kısmına girmiyorum bile acayip açıkıyoruz sonra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şükür evimiz şehir içinden uzak bunu tadabiliyorumSen anlatınca daha keyifli kahvaltı edesim geldişimdi,bende çok severim doğa içinde olmayı,yemek kısmına girmiyorum bile acayip açıkıyoruz sonra.
canımmmmmmm nasılsınnnMinnosuumm
En azından stresten gürültüden uzaksın ne güzelçok şükür evimiz şehir içinden uzak bunu tadabiliyorum
Iyiyim minnosum şükür sen nasılsıncanımmmmmmm nasılsınnn
Sosyalim nasılsın bebeğmmm
Nerde orişimiz
bende iyiyim canım bu gün ayrı bir enerjim var hepinize bulaşsın şöyleIyiyim minnosum şükür sen nasılsın
Evvoşum iyiyim bebekiimm çok şükür, sen nasılsınSosyalim nasılsın bebeğmmm
evet bahçeye neler ektim hafta sonuda onlarla uğraşırım ohhhEn azından stresten gürültüden uzaksın ne güzel
NebilimNerde orişimiz
Bulaşsın minnosum depo edelim görüşme var mı bu haftabende iyiyim canım bu gün ayrı bir enerjim var hepinize bulaşsın şöyle
Nerde orişimiz
Az önce buralardaydı durumumu beğendiNebilim
yok aşkım yok biz kırmızıyı çıkma yasağı var bak hatılattın şimdiBulaşsın minnosum depo edelim görüşme var mı bu hafta
Allah iyilik versin canım benim bende iyiyimEvvoşum iyiyim bebekiimm çok şükür, sen nasılsın
Hele bu surataNebilim
Yarın galiba canımmoylama ne zaman başlıyor kızlar
Ah bitsin bu hasret minnosumyok aşkım yok biz kırmızıyı çıkma yasağı var bak hatılattın şimdi
11 i evvoş galibaYarın galiba canımm