- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Afiyet olsun ablacımGünaydınlar kuzuzcum
İyiyim minnoş sağol kahvaltı yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun ablacımGünaydınlar kuzuzcum
İyiyim minnoş sağol kahvaltı yapıyorum
güzel gözlümGünaydın hayırlı cumalar cümleten canlar ❤
Sağol minnoşcum sen bide işe gittiğin için erken yapmak zorundasın kahvaltınıafiyet olsun ben 7de kahvaltı yapıyorum güne erken başlıyorum gün ışını görürüm açarım canım ohhhh misss
Sağol kuzumAfiyet olsun ablacım
bende harikayım canım haftanın son çalışma günü çok şükür 2 gün tatil missss ohhh sizlerde iyi olun enerjimi şöyle bırakıyorum isteyen alsınİyiyim minnoşcum çok şükür sen nasılsın
Günaydın hayirli cumalar canimGünayyyyyyyyydıııııııııınnnnnnnnn neşeniz bol olsun cumamız mübarek olsun
Şükür iyiyim canim bendeİyiyim fülüzüm şükür sen nasılsın
Benim güzel boncuğum nasılsıngüzel gözlüm
işyerinede erken geliyorum yaparım buradada evde pencerenin önünde dışarıyı seyrediyorum evimizin önünde bir ova varrr allahım salın beni ora çiçekler böcekler misss gibi temiz hava daha güzel bir kahvaltı oluyorSağol minnoşcum sen bide işe gittiğin için erken yapmak zorundasın kahvaltını
nasıl olun canım iyi misinGünaydın hayirli cumalar canim
Şükür iyiyim canim bende
Oh misss bende alıyorumbende harikayım canım haftanın son çalışma günü çok şükür 2 gün tatil missss ohhh sizlerde iyi olun enerjimi şöyle bırakıyorum isteyen alsın
Belkim uzarlarFidan ekecek gibi kuyu kaz, ayaklarını çıplak göm toprağa
iyiyim bal küpüm sen naılsınBenim güzel boncuğum nasılsın
Hangi sürüm möhöm olan o yasiBoşuna android demiyorum
Allah iyilik versin fülüzüm benimGünaydın hayirli cumalar canim
Şükür iyiyim canim bende
Sen anlatınca daha keyifli kahvaltı edesim geldişimdi,bende çok severim doğa içinde olmayı,yemek kısmına girmiyorum bile acayip açıkıyoruz sonra.işyerinede erken geliyorum yaparım buradada evde pencerenin önünde dışarıyı seyrediyorum evimizin önünde bir ova varrr allahım salın beni ora çiçekler böcekler misss gibi temiz hava daha güzel bir kahvaltı oluyor
Iyiyim canim şükürnasıl olun canım iyi misin
EvvoşGünaydın hayırlı cumalar cümleten canlar ❤
hep iyi ol canımmmIyiyim canim şükür
MinnosuummGünayyyyyyyyydıııııııııınnnnnnnnn neşeniz bol olsun cumamız mübarek olsun
Oh oh sevgi koktu buracıklar allah iyilik versin sanada kuzunada bende iyiyim çok şüküriyiyim bal küpüm sen naılsın