- 22 Temmuz 2017
- 44.556
- 132.131
- 598
Rahat vermiyorlar ki canımCanım bu kadar yorma kendini
Ellerine sağlıkAfiyet ile yiyin:)
Sağolasın elticim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahat vermiyorlar ki canımCanım bu kadar yorma kendini
Ellerine sağlıkAfiyet ile yiyin:)
Öyle park değil canımÇok geniş bir alana yürüyüş yolları,çardaklar,oturma alanları yapıldı.Etrafında pek kimse olmuyorYoksa çocuk parklarında mümkün değilDoğum günü kutlu olsun canım
Parklar tıklım tıklım dolu iki gündür gidiyoruz ayazla
Bugün piknik yaptık ikimiz
O kadar özledim ki eski özgür günlerimizi
Sende o kadar becerikli olmaRahat vermiyorlar ki canım
Sağolasın elticim
Eğlendik cancağzım orası güzel benim içinYenirken güzel oluyor ama cancagizim,iyi olmuş
İnşallah canımSonra rahat edersin
Biz kuşbaşı et ile yaparız, dediğin gibi yöreden yöreye değişiyorYöre yöre değişiyor.Bazı bölgeler tavuk seviyor,bazıları hep kıyma kullanıyor:)
Bazıları koyun eti:)Yemek kültürü değişiyor:)
Biz yemek yanına kıyma ile ana yemek olarak kuşbaşı ile yaparızBiz kuşbaşı et ile yaparız, dediğin gibi yöreden yöreye değişiyor
Konu nereden başladı bilgim yok ama, laps diye daldım
Sadece ızgarada yiyebilirim. Yemek içinde ya da kıymasını falan hayatta evime sokmam ve yememBende sevmiyorum ,daha doğrusu kıymasını hayatta yiyemem ama kuşbaşı gerekirse yerim:)
Yufka açmıyorum, hamur yoğurmaya da girmemSende o kadar becerikli olma
Meze olarak mı kıymalı yapıyorsunuzBiz yemek yanına kıyma ile ana yemek olarak kuşbaşı ile yaparız
Bende öyle işte ızgara mecbur kalırsam yerimSadece ızgarada yiyebilirim. Yemek içinde ya da kıymasını falan hayatta evime sokmam ve yemem
Pişirmesi kolay mıYufka açmıyorum, hamur yoğurmaya da girmem
Dikişlerim sızlıyor sonra günlerce.
Ben pişiriciyim, ama en zahmetli ve riskli işi de pişirmesi
Yani her zaman kıymalı olmasada öyle yaparız.Diğer yemeğin çeşiti önemliAynen meze olarakAntep'te de öyle yapılırdı. Çay saatindeMeze olarak mı kıymalı yapıyorsunuz
Çok zorPişirmesi kolay mı
Bayılırım yemeyeHünkar begendimi
Her öğünde yiyebilirimYani her zaman kıymalı olmasada öyle yaparız.Diğer yemeğin çeşiti önemliAynen meze olarakAntep'te de öyle yapılırdı. Çay saatinde
BendeBayılırım yemeye
Sen sadece ye zatenBayılırım yemeye