- 24 Eylül 2018
- 98.427
- 294.878
- 698
Biz yine Alinazik varsa başka bir şey aramayızYarışmaya katılmaya devam edersen hepsini öğrenirsin:)
Ama sende haklısın biz ana yemek değil yemeğin yanına alinazik yaparız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz yine Alinazik varsa başka bir şey aramayızYarışmaya katılmaya devam edersen hepsini öğrenirsin:)
Ama sende haklısın biz ana yemek değil yemeğin yanına alinazik yaparız
Koskoca ana yemeği çok basite aldı
Biz bayılıyoruz valla Ayran falan, aperatif gibi olduKoskoca ana yemeği çok basite aldı
Ya evde kendi başımıza belki ama toplandığımızda ya da misafir aldığımızda yemeğin yanına yoğurtlu olarak yaparız:)Biz yine Alinazik varsa başka bir şey aramayız
Ögrencek ablasiKoskoca ana yemeği çok basite aldı
Yavaş yavaş artıkÖgrencek ablasi
Biliyorum canım,takılıyorum Ben kuşbaşılı hiç yemedim,kıymalı yapıyoruz yaparsakYa evde kendi başımıza belki ama toplandığımızda ya da misafir aldığımızda yemeğin yanına yoğurtlu olarak yaparız:)
Kuşbaşılı değilse de kıymalı yaparız:)Onu demek istiyor aslında:)
Kuşbaşılı cidden tam et yemeği oluyor canım çok başka oluyor:)Biliyorum canım,takılıyorum Ben kuşbaşılı hiç yemedim,kıymalı yapıyoruz yaparsak
Bir ara deneyelim onu da canim,kesin güzel olurKuşbaşılı cidden tam et yemeği oluyor canım çok başka oluyor:)
Özledik o günleri canım:)Senin misafir gelirken yaptığın şeyleri hatırlıyorum, pandemi öncesi, ziyafetti Nevreste
Yöre yöre değişiyor.Bazı bölgeler tavuk seviyor,bazıları hep kıyma kullanıyor:)Bir ara deneyelim onu da canim,kesin güzel olur
Aynen canımKorkusuzca sohbet,muhabbet edemiyoruz artık. İnşallah bir gün her şey eskisi gibi olur Şimdiden doğum günü kutlu olsunÖzledik o günleri canım:)
Yarın yine parka gidiyoruz.Yeğenimin doğum günü:)Hepimiz bir şeyler yapacağız:)
Ama evlerde misafir ağırlamayı özledik.Orada bile aynı masada doğru düzgün oturamıyoruz:)
Koyun sevmem ben ,kokuyor Allah affetsinYöre yöre değişiyor.Bazı bölgeler tavuk seviyor,bazıları hep kıyma kullanıyor:)
Bazıları koyun eti:)Yemek kültürü değişiyor:)
Teşekkür ederiz canımAmin inşaallahAynen canımKorkusuzca sohbet,muhabbet edemiyoruz artık. İnşallah bir gün her şey eskisi gibi olur Şimdiden doğum günü kutlu olsun
Rica ederim canımTeşekkür ederiz canımAmin inşaallah
Bende sevmiyorum ,daha doğrusu kıymasını hayatta yiyemem ama kuşbaşı gerekirse yerim:)Koyun sevmem ben ,kokuyor Allah affetsin
Aynen canım:)Bende sevmiyorum ,daha doğrusu kıymasını hayatta yiyemem ama kuşbaşı gerekirse yerim:)
Doğum günü kutlu olsun canımÖzledik o günleri canım:)
Yarın yine parka gidiyoruz.Yeğenimin doğum günü:)Hepimiz bir şeyler yapacağız:)
Ama evlerde misafir ağırlamayı özledik.Orada bile aynı masada doğru düzgün oturamıyoruz:)
Koyun bende sevmemKoyun sevmem ben ,kokuyor Allah affetsin