İnşaallah:)Inş bigun bende kazanırım be nevoşum, allah büyük ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah:)Inş bigun bende kazanırım be nevoşum, allah büyük ❤
Aynen yapıyoruz kendimiz yiyoruz.Tek zorluğu resim çekip buraya eklemek:)Başka sıkıntısı yok:)Hehh şöyle olmazsa üzülmüyorum ben yedik gitti bak,ama bisey ögrendim yanlislarimda olsa okadar olumsuzluk yasadimki bugun anlatamam eylul 1saat hic durmadan agladi ama nasil agladi durmamak sızin ama yapcam dedim çıktı aradan
Napalim onada alistikAynen yapıyoruz kendimiz yiyoruz.Tek zorluğu resim çekip buraya eklemek:)Başka sıkıntısı yok:)
Labnede çok pahalı değil ya:)7.95 e 180 gr aldım:)Napalim onada alistik
Aynen canim dolapta simdi bidaha yaparsak kullancaz ilk once onu koydum sunum yapacağım sehpayaLabnede çok pahalı değil ya:)7.95 e 180 gr aldım:)
En az 2 kez kullanılır:)3 kez bile olabilir:)
Unutursak yandıkAynen canim dolapta simdi bidaha yaparsak kullancaz ilk once onu koydum sunum yapacağım sehpaya
Bana hiç denk gelmedi bugünBeli tutulmuş sabah öyle yazmış
Ay bu adam çok iyi yaEki Görüntüle 2820633
Yaa ben bunu hazırlarken açılmış yaaa
Eveeet bazı şeylere çok iyi oturuyor gerçektenAy bu adam çok iyi ya
Hala mi ?5 yıllık yufka açılır 2 gündeYufka aciyo
AynenEveeet bazı şeylere çok iyi oturuyor gerçekten
Gelir bence işi bitinceHala mi ?5 yıllık yufka açılır 2 günde
Bende iyiyim aşko
İnşallah hemsomGelir bence işi bitince
Bende görmedim sankiBana hiç denk gelmedi bugün
Benim de hastane işlerinden yoktum sabah pek ,gelirdi illa amaBende görmedim sanki
Sen ne yaptın canım kontrole mi gittinBenim de hastane işlerinden yoktum sabah pek ,gelirdi illa ama
Evet asko,endokrinoloji,aclik/ tokluk bakalım dedi nedenseSen ne yaptın canım kontrole mi gittin
Sonuçları aldın mı?Şekerden mi şüphelendi acabaEvet asko,endokrinoloji,aclik/ tokluk bakalım dedi nedense