Bunu anlatamıyoruzSık sık yapmazsan ilerleyemezsinki ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu anlatamıyoruzSık sık yapmazsan ilerleyemezsinki ama
Şurda tam kirazlı fincan takımı kazanacaktim halbukiTerbiyesizler
Hepimiz öyleyiz elifim bak katilmicaktim katildim son anda,1.ci olmucak ama yaptik destek tam destek belkide ilerliyorumMehter takımı mübarek bir ileri iki geri filizko
Yanlis yapiyo keske anlasa canimBunu anlatamıyoruz
Kirazlı mı fincan ayy kim veriyor bu ödülüŞurda tam kirazlı fincan takımı kazanacaktim halbuki
Iyi yaptin filizkom senHepimiz öyleyiz elifim bak katilmicaktim katildim son anda,1.ci olmucak ama yaptik destek tam destek belkide ilerliyorum
Sende toparlan elbet birgün olucak de olumlama yapIyi yaptin filizkom sen
Ben sık sık yapıyorum bakalım ne olacakSık sık yapmazsan ilerleyemezsinki ama
Olur olur merak etmeBen sık sık yapıyorum bakalım ne olacak
Veriyorlar mı bilmiyom da öyle bir konuşma geçti Bugün burda ondan seyettimKirazlı mı fincan ayy kim veriyor bu ödülü
Inşallah, olmazsa da canım sağ olsunn yaa seviyorum ben bu işleri veee bu güzel ortamıOlur olur merak etme
Pozitifi çağırıyoruz filizkomSende toparlan elbet birgün olucak de olumlama yap
Haa anladim, sana özel verirler bakarsın katılmaya devamVeriyorlar mı bilmiyom da öyle bir konuşma geçti Bugün burda ondan seyettim
HayırlısıYanlis yapiyo keske anlasa canim
Kazan orası kolayBen isterimVeriyorlar mı bilmiyom da öyle bir konuşma geçti Bugün burda ondan seyettim
Hehh şöyle olmazsa üzülmüyorum ben yedik gitti bak,ama bisey ögrendim yanlislarimda olsa okadar olumsuzluk yasadimki bugun anlatamam eylul 1saat hic durmadan agladi ama nasil agladi durmamak sızin ama yapcam dedim çıktı aradanPozitifi çağırıyoruz filizkom
Inş bigun bende kazanırım be nevoşum, allah büyük ❤Kazan orası kolayBen isterim
kirazı çağırıyorumHaa anladim, sana özel verirler bakarsın katılmaya devam
Yaaa filizkom çok tatlısınHehh şöyle olmazsa üzülmüyorum ben yedik gitti bak,ama bisey ögrendim yanlislarimda olsa okadar olumsuzluk yasadimki bugun anlatamam eylul 1saat hic durmadan agladi ama nasil agladi durmamak sızin ama yapcam dedim çıktı aradan
Bende iyiyim aşkoİyiyim aretim sen nasılsın?