- 22 Temmuz 2017
- 44.561
- 132.157
- 598
Günaydın ballı lokmamHele günaydın günaydın günaydınnnnnnn lilililili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın ballı lokmamHele günaydın günaydın günaydınnnnnnn lilililili
Günaydın perişimGünaydın evvosumm
GünaydınHele günaydın günaydın günaydınnnnnnn lilililili
Günaydın yasommGünaydın ballı lokmam
Günaydın minnoşGünaydın
Nasılsın balımGünaydın minnoş
Hayın domdom ablan beni unutmuşKız hepsine okudum sıraya girecekler bu yıl işte
Aaa sen kaldın şaka şaka sana da okudum tabiki
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsınNasılsın balım
Evet ben unutmadımHayın domdom ablan beni unutmuş
Ateş yapması normal zaten kremlerle daha iyi olur panşk yapma sakın,buda kızamık gibi birşey zaten.Hayır kaç gün ateşli diye sordu dünde atesliydi öyle soyledim döküntü olmasa dişlere yorucam hatta akşam peri ve ayak ile konuştuk burada çabuk geçiyor dedi birşey vermeye gerek yok dedi
Görmedim hastaligin varlığını bile bilmiyordum diyeyim yakınımda da şahit olmadım şaşırdım tabi kizamiktan şüphelendim ya da alerjiden
Günaydınlar kuzumHele günaydın günaydın günaydınnnnnnn lilililili
oldu şimdiiAaa sen kaldın şaka şaka sana da okudum tabiki
Yaa Allah razı olsun çok amin o zaman senoşum bundan sonra E Elif_Eylul sen değil kardeşin bestimEvet ben unutmadım
Günaydın ablacımAteş yapması normal zaten kremlerle daha iyi olur panşk yapma sakın,buda kızamık gibi birşey zaten.
Günaydınlar kuzum
Atopik egzama diye götürdüm bundan 2 hafta once onun losyonları var 2 tane onları kullaniyoruZAteş yapması normal zaten kremlerle daha iyi olur panşk yapma sakın,buda kızamık gibi birşey zaten.
Günaydınlar kuzum
KuzummmGünaydın ablacım
Faydası olur onlarında geer hemenAtopik egzama diye götürdüm bundan 2 hafta once onun losyonları var 2 tane onları kullaniyoruZ
Çok tatlısın canım yaYaa Allah razı olsun çok amin o zaman senoşum bundan sonra E Elif_Eylul sen değil kardeşin bestim
çok şükür herşey yoluna giriyor canımın içinBal0ncuk canim nasilsin nededi doktor minnak köfte nasilmis
Tam köfte ama
teşekkür ederimm cnmmmmmm... İnşallahhhhhhhh tüm dualar EvvaOh maşallah merveden sonra aldığım 2. Güzel haber sıra Evva da inşaallah ona da dua etmistim yakında onun haberini de alicaz