- 22 Temmuz 2017
- 45.003
- 133.219
- 598
Günaydın ballı lokmamHele günaydın günaydın günaydınnnnnnn lilililili![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın ballı lokmamHele günaydın günaydın günaydınnnnnnn lilililili![]()
Günaydın perişimGünaydın evvosumm![]()
Günaydın yasommGünaydın ballı lokmam![]()
Nasılsın balımGünaydın minnoş![]()
![]()
Hayın domdom ablan beni unutmuşKız hepsine okudum sıraya girecekler bu yıl işte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsınNasılsın balım![]()
Ateş yapması normal zaten kremlerle daha iyi olur panşk yapma sakın,buda kızamık gibi birşey zaten.Hayır kaç gün ateşli diye sordu dünde atesliydi öyle soyledim döküntü olmasa dişlere yorucam hatta akşam peri ve ayak ile konuştuk burada çabuk geçiyor dedi birşey vermeye gerek yok dedi
Görmedim hastaligin varlığını bile bilmiyordum diyeyim yakınımda da şahit olmadım şaşırdım tabi kizamiktan şüphelendim ya da alerjiden![]()
Günaydınlar kuzumHele günaydın günaydın günaydınnnnnnn lilililili![]()
Aaa sen kaldınşaka şaka sana da okudum tabiki
![]()
YaaEvet ben unutmadım![]()
Günaydın ablacımAteş yapması normal zaten kremlerle daha iyi olur panşk yapma sakın,buda kızamık gibi birşey zaten.
Günaydınlar kuzum![]()
Atopik egzama diye götürdüm bundan 2 hafta once onun losyonları var 2 tane onları kullaniyoruZAteş yapması normal zaten kremlerle daha iyi olur panşk yapma sakın,buda kızamık gibi birşey zaten.
Günaydınlar kuzum![]()
KuzummmGünaydın ablacım![]()
Faydası olur onlarında geer hemenAtopik egzama diye götürdüm bundan 2 hafta once onun losyonları var 2 tane onları kullaniyoruZ
Çok tatlısın canım ya
çok şükür herşey yoluna giriyor canımın için
Tam köfte ama![]()
teşekkür ederimm cnmmmmmm... İnşallahhhhhhhh tüm dualarOh maşallah merveden sonra aldığım 2. Güzel habersıra Evva da inşaallah ona da dua etmistim yakında onun haberini de alicaz
![]()