- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
KıyamamTamda Tarif aldim hava kapali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KıyamamTamda Tarif aldim hava kapali
Bende yağmurlu havada çekim yaptımTamda Tarif aldim hava kapali
Sıkıntı o aslında bende birde hafif skolyoz var kireçlenme var ani bir harekette bile sinirler şıkışıyor hemen,çamaşır bile dğiştiremşyorum o anda ayak kalkmıyor bile.Giymeyi deneyeceğim şimdi
Benim yıllardır belim tutulmuyordu, unutmuşum zorluğunu
Sevindinmi nalet periKıyamam
Benim ev kapali cok yaso yaaBende yağmurlu havada çekim yaptım
İnşallah iner sisligideUsg cihazı biraz ağrı yapabilir şişliği inmez ise, ama takibi etkilemez
Sevindinmi nalet peri
Abla senin yasin var gene maşallah benim kızdada çıktı gecen fizik verdiSıkıntı o aslında bende birde hafif skolyoz var kireçlenme var ani bir harekette bile sinirler şıkışıyor hemen,çamaşır bile dğiştiremşyorum o anda ayak kalkmıyor bile.
Sevindinmi nalet peri
Benim yıllar evvel kaslarım kilitlendi, ayağa kalktığımda tutmuyordu ve lap diye yere yığılıyordum. Şükür artık olmuyor, ama bu bel sıkıntısı kaldı ondan sonraSıkıntı o aslında bende birde hafif skolyoz var kireçlenme var ani bir harekette bile sinirler şıkışıyor hemen,çamaşır bile dğiştiremşyorum o anda ayak kalkmıyor bile.
olumsuz dusunme hissetmemeye calıs gecer ınsallahşaka bi yana, dün iğne vurdular ya benim vulvaya. morarmış ve hafif şişlik var. onu geçirmem lazım 1-2 gün içinde, yoksa benim yumurta takibi bu ay çöp olur.
İnşallah canımİnşallah iner sisligide
sanada gecmıs olsun yasicimBenim yıllar evvel kaslarım kilitlendi, ayağa kalktığımda tutmuyordu ve lap diye yere yığılıyordum. Şükür artık olmuyor, ama bu bel sıkıntısı kaldı ondan sonra
3-4 sene önce kesilmişti ve böyle tutulma olmuyordu. Dün fazla yorup, rüzgar yiyince davetiye çıkarmış oldum
Dudiş kapılarından ayrılmadığını söylediler
Kardesime iftira
Ben atmadım
Benmi attimki
Ben bilmiyorum kim attı
Burada yoktum bile
Halka açık yerde dudisilirse okurumPeri olabiler
Minik köfte miBal0ncuk canim nasilsin nededi doktor minnak köfte nasilmis
Sağolasın parimsanada gecmıs olsun yasicim
Evet minik köftesi var 6aya girmisHalka açık yerde dudisilirse okurum
Minik köfte mi
Tam köfte amaEvet minik köftesi var 6aya girmis
Oh maşallah merveden sonra aldığım 2. Güzel haber sıra Evva da inşaallah ona da dua etmistim yakında onun haberini de alicazEvet minik köftesi var 6aya girmis