• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
Giymeyi deneyeceğim şimdi 🤣🤣
Benim yıllardır belim tutulmuyordu, unutmuşum zorluğunu 🤣🤣
Sıkıntı o aslında bende birde hafif skolyoz var kireçlenme var ani bir harekette bile sinirler şıkışıyor hemen,çamaşır bile dğiştiremşyorum o anda ayak kalkmıyor bile.

Sıkıntı o aslında bende birde hafif skolyoz var kireçlenme var ani bir harekette bile sinirler şıkışıyor hemen,çamaşır bile dğiştiremşyorum o anda ayak kalkmıyor bile.
Abla senin yasin var gene maşallah benim kızdada çıktı gecen fizik verdi

Benim yıllar evvel kaslarım kilitlendi, ayağa kalktığımda tutmuyordu ve lap diye yere yığılıyordum. Şükür artık olmuyor, ama bu bel sıkıntısı kaldı ondan sonra🤷🏻‍♀️
3-4 sene önce kesilmişti ve böyle tutulma olmuyordu. Dün fazla yorup, rüzgar yiyince davetiye çıkarmış oldum🤷🏻‍♀️

şaka bi yana, dün iğne vurdular ya benim vulvaya. morarmış ve hafif şişlik var. onu geçirmem lazım 1-2 gün içinde, yoksa benim yumurta takibi bu ay çöp olur.
olumsuz dusunme hissetmemeye calıs gecer ınsallah :dua:

Benim yıllar evvel kaslarım kilitlendi, ayağa kalktığımda tutmuyordu ve lap diye yere yığılıyordum. Şükür artık olmuyor, ama bu bel sıkıntısı kaldı ondan sonra🤷🏻‍♀️
3-4 sene önce kesilmişti ve böyle tutulma olmuyordu. Dün fazla yorup, rüzgar yiyince davetiye çıkarmış oldum🤷🏻‍♀️
sanada gecmıs olsun yasicim:dua:

Evet minik köftesi var 6aya girmis🤩
Oh maşallah merveden sonra aldığım 2. Güzel haber 💞💞💞 sıra Evva da inşaallah ona da dua etmistim yakında onun haberini de alicaz 💃💃💃

Back