- 24 Eylül 2018
- 98.534
- 295.004
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İiyim çocuğum sağol sen neler ediyon bakalımNenoşum nassen iyimisen nenoşummmmmn
Aclik/tokluk kan tahlili falan ,uğraşıyorum bakalım canim:) Sen ne yaptın dün?hayırlı haberlerle inşallah jennam
Günaydın canımGunaydiiiin kuzum
Günaydın ablam
Fokur fokur kaynamış hemde,
çok şükür.. denetim tamam jennamAclik/tokluk kan tahlili falan ,uğraşıyorum bakalım canim:) Sen ne yaptın dün?
Hayırdır ne olduJenna Şehir Hastanesinde teftişte ,soran olursa
Geçmiş olsun şekercimAclik/tokluk kan tahlili falan ,uğraşıyorum bakalım canim:) Sen ne yaptın dün?
sonucların cok guzel cıkar ınsallah cennamAclik/tokluk kan tahlili falan ,uğraşıyorum bakalım canim:) Sen ne yaptın dün?
Endokrinoloji randevum vardı,ona geldim erkendenHayırdır ne oldu
Sağol sekercigimGeçmiş olsun şekercim
troid falan degerlerine mı bakılacak yıne cennamEndokrinoloji randevum vardı,ona geldim erkenden
Insallah canımsonucların cok guzel cıkar ınsallah cennam
Hipotiroidi var zaten bende canım,bu kez açlık/tokluk bakalım dedi,ne arıyor bilmemtroid falan degerlerine mı bakılacak yıne cennam
Bin şükür kuzumçok şükür.. denetim tamam jennam
Troid demi sonuçların iyi çıksındaEndokrinoloji randevum vardı,ona geldim erkenden
Sağol sekercigim
İyiyim canım çok şükür bende kahvemi içiyorumıyıyım sukur canım benım sen nasılsın sabah kahvemı ıcıyorum
Evet tiroid sorunu var zaten,kontrol olacak bir nevi insallahTroid demi sonuçların iyi çıksında
geçmiş olsun cennam. hayırlı haberlerle çık inşallahEndokrinoloji randevum vardı,ona geldim erkenden
Sağolasin canım,insallah ikinci kanı verip evime gideyim,yarın tekrar geleceğim bakalım:)geçmiş olsun cennam. hayırlı haberlerle çık inşallah
Bunu nasıl görmem allah razı olsun canım benimOh maşallah merveden sonra aldığım 2. Güzel haber sıra Evva da inşaallah ona da dua etmistim yakında onun haberini de alicaz
Allah razı olsun boncuğum rabbim güzel yüreklerinizden dökülen duaları kabul etsin vesile kılsın inşallahçok şükür herşey yoluna giriyor canımın için
teşekkür ederimm cnmmmmmm... İnşallahhhhhhhh tüm dualar Evva
Allah iyilik versin canım benim ❤ÇOk şükür canım iyiyiym
Cennamm
Geçmiş olsun cennam tahliller dipcik gibi çıksın inşallahAclik/tokluk kan tahlili falan ,uğraşıyorum bakalım canim:) Sen ne yaptın dün?