- 22 Temmuz 2017
- 44.561
- 132.157
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzu, ilişkiye giremem ki bu ağrı ve morlukla. bugün adetin 10. günü. 12. günden itibaren düzenli ilişki düşünüyordum ama ağrı geçmezse hele ki 14. günde de geçmezse tedavi çöp olur.Benim haberim yok
Vulva ile usg takibi yapılacak yer aynı değil ki
Sıkıntı çıkmaz yani
inşallah canım benimO bile etkiliyormuki yaa inşallah geçer biran önce kuzum
inşallah bebeğim.olumsuz dusunme hissetmemeye calıs gecer ınsallah
Benimki gece acile gittik 6. Hastalık varmış böyle ateşli döküntülü birşey onu da yaşadım oğlumdaAaa, ben M MissHayaLet ’in tosunu için dedim
Hep olumsuz düsünme artik ayşooo yeter daaa gecende dedim sana dime offkuzu, ilişkiye giremem ki bu ağrı ve morlukla. bugün adetin 10. günü. 12. günden itibaren düzenli ilişki düşünüyordum ama ağrı geçmezse hele ki 14. günde de geçmezse tedavi çöp olur.
inşallah canım benim
inşallah bebeğim.
Gece acilemi gittinBenimki gece acile gittik 6. Hastalık varmış böyle ateşli döküntülü birşey onu da yaşadım oğlumda
Kız hepsine okudum sıraya girecekler bu yıl işte
Hmm. Ben adetin başındasın diye düşünmüştüm. O zaman sıkıntı tabikuzu, ilişkiye giremem ki bu ağrı ve morlukla. bugün adetin 10. günü. 12. günden itibaren düzenli ilişki düşünüyordum ama ağrı geçmezse hele ki 14. günde de geçmezse tedavi çöp olur.
inşallah canım benim
inşallah bebeğim.
Evet her yere kırmızı döküntü olduGece acilemi gittin
Küçük çocuklarda oluyor o hastalık, yeğenimde olmuştu, su çiçeği sanmıştık. Ama çabuk geçiyor canım, panik yapmayın.Benimki gece acile gittik 6. Hastalık varmış böyle ateşli döküntülü birşey onu da yaşadım oğlumda
Ne dedi pekiyaa haberim yokEvet her yere kırmızı döküntü oldu
ama ağrı var şu an aşağıda ve bariz şiş. nasıl düşünmeyeyimHep olumsuz düsünme artik ayşooo yeter daaa gecende dedim sana dime off
doktora kalsa istediğim zaman yatıp kalkabilirim ama mümkün değil. bugün arayıp sorucam, gerekirse yarın giderim bile kontrole.Hmm. Ben adetin başındasın diye düşünmüştüm. O zaman sıkıntı tabi
Doktoruna danıştın mı?
Geçmiş olsun kızınada,bendeki çok değil zaten fizik vermedi,spor olarak ya yüzme yada plates öneriyor doktorlar.Abla senin yasin var gene maşallah benim kızdada çıktı gecen fizik verdi
Aynen isilik gibi ama gündüz birşey yoktu ki günde 3 kere vucud kremi var onu sürüyordum birden baktım her yerinde var gece korktum ilk defa başıma geldiKüçük çocuklarda oluyor o hastalık, yeğenimde olmuştu, su çiçeği sanmıştık. Ama çabuk geçiyor canım, panik yapmayın.
Kız gece 2 de gittik 3 güne kadar ateş olurmuş birden her yeri kırmızı oldu gündüz hatta akşam birşey yoktuNe dedi pekiyaa haberim yok
Bel ciddi sıkıntı zaten ani hareketlerden kaçmak gerekiyor,dünde yoruldun tabi yasocanBenim yıllar evvel kaslarım kilitlendi, ayağa kalktığımda tutmuyordu ve lap diye yere yığılıyordum. Şükür artık olmuyor, ama bu bel sıkıntısı kaldı ondan sonra
3-4 sene önce kesilmişti ve böyle tutulma olmuyordu. Dün fazla yorup, rüzgar yiyince davetiye çıkarmış oldum
Geçmiş olsun 6.hastalık kızamık gibi bişi zaten losyon filan verdimi doktor sürmen için.Benimki gece acile gittik 6. Hastalık varmış böyle ateşli döküntülü birşey onu da yaşadım oğlumda
Haklısınız korkmakta, her çocuğun yaşadığı bir hastalık değil çünkü. Ama çabuk toparlıyorlarAynen isilik gibi ama gündüz birşey yoktu ki günde 3 kere vucud kremi var onu sürüyordum birden baktım her yerinde var gece korktum ilk defa başıma geldi
Kız gece 2 de gittik 3 güne kadar ateş olurmuş birden her yeri kırmızı oldu gündüz hatta akşam birşey yoktu
Hayır kaç gün ateşli diye sordu dünde atesliydi öyle soyledim döküntü olmasa dişlere yorucam hatta akşam peri ve ayak ile konuştuk burada çabuk geçiyor dedi birşey vermeye gerek yok dedi
Bel ciddi sıkıntı zaten ani hareketlerden kaçmak gerekiyor,dünde yoruldun tabi yasocan
Geçmiş olsun 6.hastalık kızamık gibi bişi zaten losyon filan verdimi doktor sürmen için.
Caladril diye losyon var genelde onlardan veriyor doktor,hem rahatlatıyot hemde kaşıntıyı azaltıyor biraz.
Görmedim hastaligin varlığını bile bilmiyordum diyeyim yakınımda da şahit olmadım şaşırdım tabi kizamiktan şüphelendim ya da alerjidenHaklısınız korkmakta, her çocuğun yaşadığı bir hastalık değil çünkü. Ama çabuk toparlıyorlar
Helloooolarcaaaaa dün gece burda ekzantirik şeyler konuşmamışcasınaaa
Günaydın❤
Seda Sayan girişi olsun bugünde
Günaydınlar güzellikler eşim işe gitti öğlen gelecek gideceğiz aşıya ..
Gece gece kaynattınız mı yoksa d,y,n hemen
Günaydın canlar
Gunaydin gençler
Günaydınlar herkese
günaydın
Hele günaydın günaydın günaydınnnnnnn lililililiGÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Günaydın evvosummHele günaydın günaydın günaydınnnnnnn lilililili
benKız hepsine okudum sıraya girecekler bu yıl işte