Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
Benim haberim yok
Vulva ile usg takibi yapılacak yer aynı değil ki
Sıkıntı çıkmaz yani
kuzu, ilişkiye giremem ki bu ağrı ve morlukla. bugün adetin 10. günü. 12. günden itibaren düzenli ilişki düşünüyordum ama ağrı geçmezse hele ki 14. günde de geçmezse tedavi çöp olur.
O bile etkiliyormuki yaa inşallah geçer biran önce kuzum
inşallah canım benim
olumsuz dusunme hissetmemeye calıs gecer ınsallah
inşallah bebeğim.

Hep olumsuz düsünme artik ayşooo yeter daaa gecende dedim sana dime off

Hmm. Ben adetin başındasın diye düşünmüştüm. O zaman sıkıntı tabi
Doktoruna danıştın mı?

Benimki gece acile gittik 6. Hastalık varmış böyle ateşli döküntülü birşey onu da yaşadım oğlumda
Küçük çocuklarda oluyor o hastalık, yeğenimde olmuştu, su çiçeği sanmıştık. Ama çabuk geçiyor canım, panik yapmayın.

Hep olumsuz düsünme artik ayşooo yeter daaa gecende dedim sana dime off
ama ağrı var şu an aşağıda ve bariz şiş. nasıl düşünmeyeyim
Hmm. Ben adetin başındasın diye düşünmüştüm. O zaman sıkıntı tabi
Doktoruna danıştın mı?
doktora kalsa istediğim zaman yatıp kalkabilirim ama mümkün değil. bugün arayıp sorucam, gerekirse yarın giderim bile kontrole.

Abla senin yasin var gene maşallah benim kızdada çıktı gecen fizik verdi
Geçmiş olsun kızınada,bendeki çok değil zaten fizik vermedi,spor olarak ya yüzme yada plates öneriyor doktorlar.

Küçük çocuklarda oluyor o hastalık, yeğenimde olmuştu, su çiçeği sanmıştık. Ama çabuk geçiyor canım, panik yapmayın.
Aynen isilik gibi ama gündüz birşey yoktu ki günde 3 kere vucud kremi var onu sürüyordum birden baktım her yerinde var gece korktum ilk defa başıma geldi
Ne dedi pekiyaa haberim yok
Kız gece 2 de gittik 3 güne kadar ateş olurmuş birden her yeri kırmızı oldu gündüz hatta akşam birşey yoktu

Bel ciddi sıkıntı zaten ani hareketlerden kaçmak gerekiyor,dünde yoruldun tabi yasocan
Benimki gece acile gittik 6. Hastalık varmış böyle ateşli döküntülü birşey onu da yaşadım oğlumda
Geçmiş olsun 6.hastalık kızamık gibi bişi zaten losyon filan verdimi doktor sürmen için.
Caladril diye losyon var genelde onlardan veriyor doktor,hem rahatlatıyot hemde kaşıntıyı azaltıyor biraz.

Haklısınız korkmakta, her çocuğun yaşadığı bir hastalık değil çünkü. Ama çabuk toparlıyorlar

Hayır kaç gün ateşli diye sordu dünde atesliydi öyle soyledim döküntü olmasa dişlere yorucam hatta akşam peri ve ayak ile konuştuk burada çabuk geçiyor dedi birşey vermeye gerek yok dedi
Haklısınız korkmakta, her çocuğun yaşadığı bir hastalık değil çünkü. Ama çabuk toparlıyorlar
Görmedim hastaligin varlığını bile bilmiyordum diyeyim yakınımda da şahit olmadım şaşırdım tabi kizamiktan şüphelendim ya da alerjiden

Helloooolarcaaaaa dün gece burda ekzantirik şeyler konuşmamışcasınaaa

Seda Sayan girişi olsun bugünde

Günaydınlar güzellikler eşim işe gitti öğlen gelecek gideceğiz aşıya ..
Gece gece kaynattınız mı yoksa d,y,n hemen

Günaydın canlar

Gunaydin gençler

Günaydınlar herkese

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Hele günaydın günaydın günaydınnnnnnn lilililili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…