• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
evde vardı bak, sabah elime aldım da aptal gibi bıraktım :KK53:
Anestol iyikremdir hatta yazın bile deniz yanıklarına iyi geliyor,antibiyotik özelliği var onun .
Dün yufka açıldı, bende pişirdim. Ama çok rüzgar yedim, ondan oldu sanırım ablam🙄
Bugün de açılacak. Makarna, silor falan da kesilecek, ama ben çıkamam böyle giderse🙄
Çok geçmiş olsun yasocum aman dkkat et kendine uğraşma bunlarla sakın canın daha kıymetli :KK200:
tamam bi anestol bi aloe vera. okaaaaayyyyy, thanksssss :super:
Süper eve gidince hallet hemen

Anestol iyikremdir hatta yazın bile deniz yanıklarına iyi geliyor,antibiyotik özelliği var onun .

Çok geçmiş olsun yasocum aman dkkat et kendine uğraşma bunlarla sakın canın daha kıymetli :KK200:

Süper eve gidince hallet hemen
Sağolasın ablacım, çorabımı giyemiyorum 🤣🤣
Keşke şehzadeyi işe yollamadan giydirtseydim 🤣🤣

Dün yufka açıldı, bende pişirdim. Ama çok rüzgar yedim, ondan oldu sanırım ablam🙄
Bugün de açılacak. Makarna, silor falan da kesilecek, ama ben çıkamam böyle giderse🙄
Gecmis olsun yasocan😒

Sağolasın ablacım, çorabımı giyemiyorum 🤣🤣
Keşke şehzadeyi işe yollamadan giydirtseydim 🤣🤣
Bilirim o bel ağrılarını bendede olur kitlenip kalıyorum sonra acillik oluyorum .
Şehzaden keşke giydirseymiş çorabı tühhh yokta şimdi :rolleyes:

şaka bi yana, dün iğne vurdular ya benim vulvaya. morarmış ve hafif şişlik var. onu geçirmem lazım 1-2 gün içinde, yoksa benim yumurta takibi bu ay çöp olur.
O bile etkiliyormuki yaa ☹️ inşallah geçer biran önce kuzum❤️

Bilirim o bel ağrılarını bendede olur kitlenip kalıyorum sonra acillik oluyorum .
Şehzaden keşke giydirseymiş çorabı tühhh yokta şimdi :rolleyes:
Giymeyi deneyeceğim şimdi 🤣🤣
Benim yıllardır belim tutulmuyordu, unutmuşum zorluğunu 🤣🤣

Back