- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Iyiyim şükür canim pazartesi disciye gitcem bakalim randevu verdilerE Elif_Eylul abla nasıl oldun
Sağol
Sen nasilsin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim şükür canim pazartesi disciye gitcem bakalim randevu verdilerE Elif_Eylul abla nasıl oldun
dövdümü eminsin yani
bende iyiyim çok şükür git bakalım ihmal etme kendiniIyiyim şükür canim pazartesi disciye gitcem bakalim randevu verdiler
Sağol
Sen nasilsin canim
pek inanmadımda
Bir dudis hikayesi olabilitesi var gibi degilmipek inanmadımda
bana öyle geldiBir dudis hikayesi olabilitesi var gibi degilmi
Noldu yaso belineÇok şükür, belim tutuk ama iyiyim canım.
Sen nasılsın?
Anestol diye merhem var hem morarmayı önlüyor hemde ağrı kesici özelliği var onda.şaka bi yana, dün iğne vurdular ya benim vulvaya. morarmış ve hafif şişlik var. onu geçirmem lazım 1-2 gün içinde, yoksa benim yumurta takibi bu ay çöp olur.
evde vardı bak, sabah elime aldım da aptal gibi bıraktımAnestol diye merhem var hem morarmayı önlüyor hemde ağrı kesici özelliği var onda.
Canim aloe vera bitkin yokmu çok iyi geliyor günde 3kereşaka bi yana, dün iğne vurdular ya benim vulvaya. morarmış ve hafif şişlik var. onu geçirmem lazım 1-2 gün içinde, yoksa benim yumurta takibi bu ay çöp olur.
kantoran yağı iyi gelir morluğa varsa eğerşaka bi yana, dün iğne vurdular ya benim vulvaya. morarmış ve hafif şişlik var. onu geçirmem lazım 1-2 gün içinde, yoksa benim yumurta takibi bu ay çöp olur.
o da var ama işteyim, anca akşam eve gidince sürebilirim.Canim aloe vera bitkin yokmu çok iyi geliyor günde 3kere
haaa bak bu yokkantoran yağı iyi gelir morluğa varsa eğer
Benim kız surekli onu sürer bizde bisey olsa bide biberiye yagi iyi geliyoo da var ama işteyim, anca akşam eve gidince sürebilirim.
evinde bulundur canım her işe yararhaaa bak bu yok
Dün yufka açıldı, bende pişirdim. Ama çok rüzgar yedim, ondan oldu sanırım ablamNoldu yaso beline
Benim haberim yokşaka bi yana, dün iğne vurdular ya benim vulvaya. morarmış ve hafif şişlik var. onu geçirmem lazım 1-2 gün içinde, yoksa benim yumurta takibi bu ay çöp olur.