Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
O ilerde kalmış diye korkmuş,ben tirmalar diye korktum. O yoluna,ben yoluma Hep bana denk geliyor,1 tanesi daire kapısına kadar çıkmış miyavliyordu ,merdivenleri beraber indik
Yaa kıyamam yaa korktukları zamanda hiç sevimli olmuyorlar yaw geçen yavru kedi seveyim dedim bana bir tısladı sanırsın aslan sonrada korkudan kakasini yaptı yavrucak

Tabiiki simdi benim köfteyi yapabilme ihtimalim o kadar düşükkine nevos yapıp bana ikram edebilir diye aklımdan geçirdim ciceem
Bunu ben bile yapmıştım daha önce günümüz vardı,tadıda çok güzel oluyor varya ,nevoş ikram eder sana

Bunu ben bile yapmıştım daha önce günümüz vardı,tadıda çok güzel oluyor varya ,nevoş ikram eder sana
Ben üşengeç bir varlık olduğum için yapamM büyük ihtimal Ama nevoş sanırım bana kıyamaz

Ben üşengeç bir varlık olduğum için yapamM büyük ihtimal Ama nevoş sanırım bana kıyamaz
Kolay aslında yapması hemde zevkli oluyor,yerken daha çok keyif alıyorsun üşengeç hanım cicemmmm

Bir kerede ben yapmıştım apartman günümüzde çok güzel oluyor kaedeşininde ellerine sağlık olsun,sunumuda süper olmuş.
Sağol ablacımO yemek kurslarına gitti.Bende tecrübe var onda profesyonellikHer şeyi gramla,ölçüyle

Doktoru merak ettim aslında, iğne oldum demişsin
Bebito yukarıdaki alıntımı oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…