- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Kursların faydası tabi tam ölçü kullanıyor bide,göz kararıda kullanmaz herhalde demiSağol ablacımO yemek kurslarına gitti.Bende tecrübe var onda profesyonellikHer şeyi gramla,ölçüyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kursların faydası tabi tam ölçü kullanıyor bide,göz kararıda kullanmaz herhalde demiSağol ablacımO yemek kurslarına gitti.Bende tecrübe var onda profesyonellikHer şeyi gramla,ölçüyle
Yok ablaBen hiç sevmem ölçüKursların faydası tabi tam ölçü kullanıyor bide,göz kararıda kullanmaz herhalde demi
Bazen ölçüde gerekiyor gerçi,pasta da filan yemekte bende kullanmam öyle direk göz kararıYok ablaBen hiç sevmem ölçü
Benim hep göz kararıBazen ölçüde gerekiyor gerçi,pasta da filan yemekte bende kullanmam öyle direk göz kararı
Alışkanlık oda birde tutuyor demekki,kek filan yaparsam ölçü kullanıyomBenim hep göz kararı
Pamuk kalpli nevoşum ❤Yaparım canımBen yemek bulamazsam fellah köftesi yaparım
No no noooooTarif var sende yap
Dikkat et kendine ciceeem ❤Yarın ben yokum aşı olacam ya sonra dışarı işlerimiz var fırsat bulabilirsem gelirim yine ..
Sağol cicemmm bakalım yan etki filan olmasında sonraDikkat et kendine ciceeem ❤
Halletti nevoşum. Çok acıdı, çok ağladım uyuşturmadan iğne vurdu vulvayaNe oldu peki halldildi mi
Kuzucum çok geçmiş olsun allah şifa versin ❤ bu her iliskide mi oluyo, kanama oluyo mu ? Bunu nasıl anladılar? Ah be kuzuuum rabbim sabrının mükafatını en iyi şekilde versin inşBebito yukarıdaki alıntımı oku
O nasıl oluyo yaaa offffHalletti nevoşum. Çok acıdı, çok ağladım uyuşturmadan iğne vurdu vulvaya
Şansa ablaAlışkanlık oda birde tutuyor demekki,kek filan yaparsam ölçü kullanıyom
Geçmiş olsunRabbim mükafatını versin İnşaallahDua etseydin o sıradaHalletti nevoşum. Çok acıdı, çok ağladım uyuşturmadan iğne vurdu vulvaya
Şifa olsunYarın ben yokum aşı olacam ya sonra dışarı işlerimiz var fırsat bulabilirsem gelirim yine ..
Yani neden olduğunu bilmiyorum ancak bazen çok şiddetli acılarım oluyor bazen hiç anlamadan ilişkiye girdiğimiz oluyor Ama tezim yumurtlama döneminde hormonların fışkırmasıyla acıyan bölgemin yumuşaması. O zaman pek acımıyor.Kuzucum çok geçmiş olsun allah şifa versin ❤ bu her iliskide mi oluyo, kanama oluyo mu ? Bunu nasıl anladılar? Ah be kuzuuum rabbim sabrının mükafatını en iyi şekilde versin inş
doğum koltuğuna yattım, acıyan yeri buldu doktor. Laps diye soktu iğneyiO nasıl oluyo yaaa offff
Çok acımıştır ya off keşke uyuştursaydı,bir kerede bana spiral takılırken iğne vurmuştu çok acıttı odaHalletti nevoşum. Çok acıdı, çok ağladım uyuşturmadan iğne vurdu vulvaya
Etmez miyim hiç. 1 saat kadar durmadan ayetel kürsi okudum. Bi ara ya Şafi çektim Ama dua kurtarmadı yani acısı çok fenaGeçmiş olsunRabbim mükafatını versin İnşaallahDua etseydin o sırada
Ayyy inşallah yaaa nevoşŞifa olsun