- 24 Eylül 2018
- 98.572
- 295.054
- 698
Dün gece bizim apartmana girmiş,merdiven boşluğunda bağırıyordu,gecenin 11i,indim ,kapıyı açtım gitti,o kedi bu kedi benceO pisi bura gelecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün gece bizim apartmana girmiş,merdiven boşluğunda bağırıyordu,gecenin 11i,indim ,kapıyı açtım gitti,o kedi bu kedi benceO pisi bura gelecek
Yaaaaa sevseydin hemsoo ne tatlıDün gece bizim apartmana girmiş,merdiven boşluğunda bağırıyordu,gecenin 11i,indim ,kapıyı açtım gitti,o kedi bu kedi bence
Çok tatlılar yaaaa şekercimAynen sekercigim
Sağol bitanemSende ablam
Vay uyanık hazıra konacan demiNevoş bana fellah köftesi yaparsın mıı
O ilerde kalmış diye korkmuş,ben tirmalar diye korktum. O yoluna,ben yoluma Hep bana denk geliyor,1 tanesi daire kapısına kadar çıkmış miyavliyordu ,merdivenleri beraber indikYaaaaa sevseydin hemsoo ne tatlı
Çok tatlılar yaaaa şekercim
Sağol bitanem
Vay uyanık hazıra konacan demi
Tabiiki simdi benim köfteyi yapabilme ihtimalim o kadar düşükkine nevos yapıp bana ikram edebilir diye aklımdan geçirdim ciceemVay uyanık hazıra konacan demi
Yaa kıyamam yaa korktukları zamanda hiç sevimli olmuyorlar yaw geçen yavru kedi seveyim dedim bana bir tısladı sanırsın aslan sonrada korkudan kakasini yaptı yavrucakO ilerde kalmış diye korkmuş,ben tirmalar diye korktum. O yoluna,ben yoluma Hep bana denk geliyor,1 tanesi daire kapısına kadar çıkmış miyavliyordu ,merdivenleri beraber indik
Bunu ben bile yapmıştım daha önce günümüz vardı,tadıda çok güzel oluyor varya ,nevoş ikram eder sanaTabiiki simdi benim köfteyi yapabilme ihtimalim o kadar düşükkine nevos yapıp bana ikram edebilir diye aklımdan geçirdim ciceem
Riske girmeye gerek yok,ben almayayımYaa kıyamam yaa korktukları zamanda hiç sevimli olmuyorlar yaw geçen yavru kedi seveyim dedim bana bir tısladı sanırsın aslan sonrada korkudan kakasini yaptı yavrucak
Ben üşengeç bir varlık olduğum için yapamM büyük ihtimal Ama nevoş sanırım bana kıyamazBunu ben bile yapmıştım daha önce günümüz vardı,tadıda çok güzel oluyor varya ,nevoş ikram eder sana
Küçücük falan ama kendilerini çok güzel koruyorlR koca bünyeler korkuyoz pati atacak diye işte ama kedilere bayılırım ölürüm biterim aşığımRiske girmeye gerek yok,ben almayayım
Yaparım canımBen yemek bulamazsam fellah köftesi yaparımNevoş bana fellah köftesi yaparsın mıı
Kolay aslında yapması hemde zevkli oluyor,yerken daha çok keyif alıyorsun üşengeç hanım cicemmmmBen üşengeç bir varlık olduğum için yapamM büyük ihtimal Ama nevoş sanırım bana kıyamaz
Tarif var sende yapBen üşengeç bir varlık olduğum için yapamM büyük ihtimal Ama nevoş sanırım bana kıyamaz
Bir kerede ben yapmıştım apartman günümüzde çok güzel oluyor kaedeşininde ellerine sağlık olsun,sunumuda süper olmuş.Tarif var sende yap
Sağol ablacımO yemek kurslarına gitti.Bende tecrübe var onda profesyonellikHer şeyi gramla,ölçüyleBir kerede ben yapmıştım apartman günümüzde çok güzel oluyor kaedeşininde ellerine sağlık olsun,sunumuda süper olmuş.
Abla ilişki esnasında bıçakla kesilme Hissi, acı ve genelde vulva girişinde çatlak oluyor. Mast hücreleri denen sinir hücreleri çok hassas oluyormuş bu hastalıkta. Acın 1‘se O hücreler senin 1000 acı hissetmene sebep oluyormuş.
Bebito yukarıdaki alıntımı okuDoktoru merak ettim aslında, iğne oldum demişsin
Ne oldu peki halldildi miBebito yukarıdaki alıntımı oku