• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
O ilerde kalmış diye korkmuş,ben tirmalar diye korktum. O yoluna,ben yoluma 🤭🤭Hep bana denk geliyor,1 tanesi daire kapısına kadar çıkmış miyavliyordu ,merdivenleri beraber indik 🤭🤭
Yaa kıyamam yaa😍 korktukları zamanda hiç sevimli olmuyorlar yaw🤪 geçen yavru kedi seveyim dedim bana bir tısladı sanırsın aslan 🤪😂 sonrada korkudan kakasini yaptı yavrucak😂

Tabiiki 🤪 simdi benim köfteyi yapabilme ihtimalim o kadar düşükkine nevos yapıp bana ikram edebilir diye aklımdan geçirdim ciceem😂😂
Bunu ben bile yapmıştım daha önce günümüz vardı,tadıda çok güzel oluyor varya ,nevoş ikram eder sana

Bunu ben bile yapmıştım daha önce günümüz vardı,tadıda çok güzel oluyor varya ,nevoş ikram eder sana
Ben üşengeç bir varlık olduğum için yapamM büyük ihtimal Ama nevoş sanırım bana kıyamaz 😂🤗😍🤩

Ben üşengeç bir varlık olduğum için yapamM büyük ihtimal Ama nevoş sanırım bana kıyamaz 😂🤗😍🤩
Kolay aslında yapması hemde zevkli oluyor,yerken daha çok keyif alıyorsun üşengeç hanım cicemmmm :KK53: :KK53:

Bir kerede ben yapmıştım apartman günümüzde çok güzel oluyor kaedeşininde ellerine sağlık olsun,sunumuda süper olmuş.
Sağol ablacım😍O yemek kurslarına gitti.Bende tecrübe var onda profesyonellik🤣Her şeyi gramla,ölçüyle🤭

Abla ilişki esnasında bıçakla kesilme Hissi, acı ve genelde vulva girişinde çatlak oluyor. Mast hücreleri denen sinir hücreleri çok hassas oluyormuş bu hastalıkta. Acın 1‘se O hücreler senin 1000 acı hissetmene sebep oluyormuş.

Doktoru merak ettim aslında, iğne oldum demişsin 🤦‍♀️🤷‍♀️
Bebito yukarıdaki alıntımı oku 😌

Back