- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.147
- 598
Abla uyuştırsa acıyan yeri bulamaz. doktor da haklı bi yandanÇok acımıştır ya off keşke uyuştursaydı,bir kerede bana spiral takılırken iğne vurmuştu çok acıttı oda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla uyuştırsa acıyan yeri bulamaz. doktor da haklı bi yandanÇok acımıştır ya off keşke uyuştursaydı,bir kerede bana spiral takılırken iğne vurmuştu çok acıttı oda
Of kuzum benim yaa, bazen bende yaşıyorum da acaba olabilir mi diye sordum aysom ya kıyamam sana canım benim, tez zamanda bu günler geçsin gitsin ınş ❤Yani neden olduğunu bilmiyorum ancak bazen çok şiddetli acılarım oluyor bazen hiç anlamadan ilişkiye girdiğimiz oluyor Ama tezim yumurtlama döneminde hormonların fışkırmasıyla acıyan bölgemin yumuşaması. O zaman pek acımıyor.
doğum koltuğuna yattım, acıyan yeri buldu doktor. Laps diye soktu iğneyi
Söyleseymiş ya iğne yapacam diye.Yani neden olduğunu bilmiyorum ancak bazen çok şiddetli acılarım oluyor bazen hiç anlamadan ilişkiye girdiğimiz oluyor Ama tezim yumurtlama döneminde hormonların fışkırmasıyla acıyan bölgemin yumuşaması. O zaman pek acımıyor.
doğum koltuğuna yattım, acıyan yeri buldu doktor. Laps diye soktu iğneyi
Evet bide o var mecbur uyuşturmadan yapmış iğneyide.Abla uyuştırsa acıyan yeri bulamaz. doktor da haklı bi yandan
Çiçeem yan etki yapmaz hiç merak etme ❤Ayyy inşallah yaaa nevoş
Ben cengaverim zaten bişi olmazÇiçeem yan etki yapmaz hiç merak etme ❤
Bazen yaşıyorsan kuruluk olabilir o anlık. Benim sürekli olan bi durum. inşallah geçer de ameliyata kadar gitmez.Of kuzum benim yaa, bazen bende yaşıyorum da acaba olabilir mi diye sordum aysom ya kıyamam sana canım benim, tez zamanda bu günler geçsin gitsin ınş ❤
Abla zaten tedavi olayı iğne vurması. Kortizonlu iğne vurarak o bölgedeki acı hissini uyuşturuyor.Söyleseymiş ya iğne yapacam diye.
Gönlünden geçeni söyle canımBenim öyle çok dileğim kabul olduEtmez miyim hiç. 1 saat kadar durmadan ayetel kürsi okudum. Bi ara ya Şafi çektim Ama dua kurtarmadı yani acısı çok fena
Benim 95 yaşında Dedem ve 85 yaşında babaannem vuruldu, çok şükür hiçbi şey olmadı. Annemle babam da vuruldu. Onlarda da sıkıntı yok. inşallah sağlık getirsinBen cengaverim zaten bişi olmaz
İğneyi vuracağı zaman söyleseydi onu dedim,en azından hazır olursun sendeBazen yaşıyorsan kuruluk olabilir o anlık. Benim sürekli olan bi durum. inşallah geçer de ameliyata kadar gitmez.
Abla zaten tedavi olayı iğne vurması. Kortizonlu iğne vurarak o bölgedeki acı hissini uyuşturuyor.
İnşallah cicemmmBenim 95 yaşında Dedem ve 85 yaşında babaannem vuruldu, çok şükür hiçbi şey olmadı. Annemle babam da vuruldu. Onlarda da sıkıntı yok. inşallah sağlık getirsin
Yok be abla, hazır olmak mümkün değil. adamcık sağ olsun çok iyi doktor Ama sanki doğurur gibi bağırttı beni bu hastalık. İnledi o koridorlarİğneyi vuracağı zaman söyleseydi onu dedim,en azından hazır olursun sende
Off ayşo canın nasıl yandı kimbilirYok be abla, hazır olmak mümkün değil. adamcık sağ olsun çok iyi doktor Ama sanki doğurur gibi bağırttı beni bu hastalık. İnledi o koridorlar
İyi akşamlar ablacım, görüşürüzBen kaçtım hanımlar görüşürüz iyi akşamlar hepinize
Abla bizimkiler oldu hiç sıkıntı olmadıBen cengaverim zaten bişi olmaz
Bugün geldi mi
Benim korkum ağır basıyorKüçücük falan ama kendilerini çok güzel koruyorlR koca bünyeler korkuyoz pati atacak diye işte ama kedilere bayılırım ölürüm biterim aşığım