Gelecek tarifleri bekliyorumİyiyim ben de çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelecek tarifleri bekliyorumİyiyim ben de çok şükür
Arkama bakarak dönmekten tırsmıyor değilim şuanNilüfer de vardır hemsom,yoğunluk vardır, Ramazan geliyor,stokluyor millet
Talihliler biz olduk nevoşCanım herkes aldı 3 kişi hariç niye olmasın:)
Artık nilüfer de boş çıkarsa zaten bilemiyorum yaniSana ne garezleri var diyeceğim hemsom
İşte siz baştan beri sıkıntı yaptınız rahat olun gidin alınTalihliler biz olduk nevoş
Yok ,erken git hatta ,atla metroya ,mis gibi önünde iniyorsun zaten :)Arkama bakarak dönmekten tırsmıyor değilim şuan
5M Migros lazımArtık nilüfer de boş çıkarsa zaten bilemiyorum yani
Ay ben deGelecek tarifleri bekliyorum
Benim kardeşte yaptıDün gitmiş labnesini almış ben daha alamadımAy ben de
Hemso organize sanayi mi üniversite mi gidiyordu oraya ya çok uzun zamandır gitmedim o tarafa unuttum benYok ,erken git hatta ,atla metroya ,mis gibi önünde iniyorsun zaten :)
Hayatimda ilk defa birşey kazanmışım onun tadini bile çıkaramadık nevoşBenim kardeşte yaptıDün gitmiş labnesini almış ben daha alamadım
Hadi askom,yolla gelsin bir an önceBenim kardeşte yaptıDün gitmiş labnesini almış ben daha alamadım
Kız bi durHayatimda ilk defa birşey kazanmışım onun tadini bile çıkaramadık nevoş
Konuyu açtı resimleri bana yolladı:)Hadi askom,yolla gelsin bir an önce
Üniversite ,Nilüfer durağında da ineceksin hemsom:)Orası 5M ,vardır.Hemso organize sanayi mi üniversite mi gidiyordu oraya ya çok uzun zamandır gitmedim o tarafa unuttum ben
Hadi hayırlısı canımKonuyu açtı resimleri bana yolladı:)
Açılsın ekleyeceğim:)
Sağol canımHadi hayırlısı canım
Ss aldım unutmayayım karşısında carrefour vardı zaten dimi ya hiç dikkat etmezdim artık M ler benim için de önemli olacakÜniversite ,Nilüfer durağında da ineceksin hemsom:)Orası 5M ,vardır.
Sen de sağol canımSağol canım
O civarda var evet canımMler önemli evetSs aldım unutmayayım karşısında carrefour vardı zaten dimi ya hiç dikkat etmezdim artık M ler benim için de önemli olacak