Al iste doğru demisim, verdiği 3 sarma onuda bölüşeceksiniz diyorsunHepiniz bolusceniz yok öyle
Sen birde bana cimri demişsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al iste doğru demisim, verdiği 3 sarma onuda bölüşeceksiniz diyorsunHepiniz bolusceniz yok öyle
Sen birde bana cimri demişsin
Bu tencereyi eve götür diyecektim daha pişirmedimAl iste doğru demisim, verdiği 3 sarma onuda bölüşeceksiniz diyorsun
Hangi hain benim miniğime cimri deme cüretinde bulunmuşBu tencereyi eve götür diyecektim daha pişirmedim Eki Görüntüle 2639263
Kadayıf da koyayım mi bol cevizli yada fındıklıHangi hain benim miniğime cimri deme cüretinde bulunmuş
Oyy oyy gönlü bol o, eli bolll o
Loading 80 kgKadayıf da koyayım mi bol cevizli yada fındıklı
Benim loading 85Loading 80 kg
İnşaallah ablacımHayırlı bayramlar dilerim, bu bayram biraz sessiz, buruk ve yalnız geçiyor ama dilerim bundan sonraki bayramlar eskisinden de çok daha büyük bir coşkuyla sağlıkla kutlanır
Benim loading 85
Sağol ablamCanımbenim çok teşekkürler seninde bayramınkutlu olsun
Sağol ablam
Ona neyi banacam acaba
isminizin baş harflerini yazacak bunları buldumOna neyi banacam acaba
İşte ben hiç bilmediğim için farklı gelmedikurbana inşallah
aman ben bıktım 41 yıldır ördek ailesi gibi gezmekten
Ben bekarken en az 15-20 ev dolaşırdı k babam illaki her büyüğüne giderdi rekorumuz 32 evİşte ben hiç bilmediğim için farklı gelmedi
Benim çocukluğumda gurbette geçti babam memur olunca:)Ben bekarken en az 15-20 ev dolaşırdı k babam illaki her büyüğüne giderdi rekorumuz 32 ev
Ben öyle bir aliskanliktan dumduk hiç bayramlasmamaya düştüm insan alışıyor
Eşimden biliyorum gurbette olanlar daha yalnız oluyorBenim çocukluğumda gurbette geçti babam memur olunca:)
Oyyyy ne güzel olmuş teşekkür ederim :))