- 12 Temmuz 2006
- 55.501
- 212.789
- 52
Hayırlı bayramlar dilerim, bu bayram biraz sessiz, buruk ve yalnız geçiyor ama dilerim bundan sonraki bayramlar eskisinden de çok daha büyük bir coşkuyla sağlıkla kutlanır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı bayramlar dilerim, bu bayram biraz sessiz, buruk ve yalnız geçiyor ama dilerim bundan sonraki bayramlar eskisinden de çok daha büyük bir coşkuyla sağlıkla kutlanır
kurbana inşallahBen mutlu değilim ya 18 yılında sonunda kendi evimde ilk bayramım olacaktı.
Misafir ağırlayacaktım, gezip dolaşıp evim gelecektim
Yanlış dua etmişim_
Hayırlısı ne diyelim
Abla harclik veriyosan bebeleri alip geliyorumHayırlı bayramlar dilerim, bu bayram biraz sessiz, buruk ve yalnız geçiyor ama dilerim bundan sonraki bayramlar eskisinden de çok daha büyük bir coşkuyla sağlıkla kutlanır
Sende 3 bebe bende 4 bebe nanayi da aldik mi kac kisi oluyoruzHadi ben hazırım
Etiketle nolcekEtiketleydim mi etiketleyeyim mi
10Sende 3 bebe bende 4 bebe nanayi da aldik mi kac kisi oluyoruz
Ne olacak külçe yi hazırlasın diye dedimEtiketle nolcek
Ohhhooo çocuk sayısı kadar külçe artıyorsa bende yaparım 3-5 taneSende 3 bebe bende 4 bebe nanayi da aldik mi kac kisi oluyoruz
Yetismez bu bayram bi dahakine artik NanaOhhhooo çocuk sayısı kadar külçe artıyorsa bende yaparım 3-5 tane
TamamYetismez bu bayram bi dahakine artik Nana
Ya ben sevdigim insanlara gitmeyi seviyorum ama gicik oldugum kisilere gitmeyi hic sevmiyorum baskalari oluyo falan bide ben gelin oldugum icin her gttigim yerde yardim etmek zorunda kaliyorum on kisi mutfakta alt tarafi bir cay ve tatli gelecek formalite dunyasi nefretlikinan en mutlu bayramım
çok yapay geliyor bana öyle şeyler.herkes iki dirhem bir çekirdek,zaten rahat değilsin o kıyafetlerle.akşama kadar sarma baklava sarma baklava,aaa ölümü görler havada uçuşuyor
normalde selam vermeyeceğim insanlarla bi yerde karşılaşmak da cabası,korku filmi gibi içerde kim var bilmeden kapıyı çalıyorsun
N benim ver sarmamı
Hepiniz bolusceniz yok öyleN benim ver sarmamı
tüh beeePijamami giydim gidiyorum