- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
yok kız dümdük bisküvi pastasıSanada el öpmeye geliyorum mozaik pastamı yaptın 2 dilim yeter üzerine çikolata sosu da varsa harika
bi kat bisküvi bi kat puding
aralarına dölar koydum ama gelll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kız dümdük bisküvi pastasıSanada el öpmeye geliyorum mozaik pastamı yaptın 2 dilim yeter üzerine çikolata sosu da varsa harika
100 tl den başlarHarclik da al ama Nana
Onada kabulüm, bir lokumum bir sekerim bile yok evdeyok kız dümdük bisküvi pastası
bi kat bisküvi bi kat puding
aralarına dölar koydum ama gelll
Öp bakayımNevo ver elini opemharclik ver banadolarla ver ama burda da gecsin
Öyle canım sağolHayırlı bayramlar canım Özellikle ilk bayram olduğu için doğal tabii
Seninde canımbayramın mübarek olsun canımın içi
Sen de sağol güzelciğim.Öyle canım sağol
Aramizda kalsin bende cok mutluyum butun akrabalari gezmedigim icin esim cok onem verir herkese gitmek ister her bayram kavga sebebimiz ben gitmek istemem ooh rahatimen ruhsuz benim herhalde,çok mutluyum
sana abla diyebilir miyim nevoşÖp bakayım
Eki Görüntüle 2639246
inan en mutlu bayramımAramizda kalsin bende cok mutluyum butun akrabalari gezmedigim icin esim cok onem verir herkese gitmek ister her bayram kavga sebebimiz ben gitmek istemem ooh rahatim
tipe bak yaa yerim
Ayni yasta degil miyiz kiznufus kagidini getir bakcam100 tl den başlar
Ver elini öpeyim büyüğümsün
91 liyim 4 şubat; senin 91li 3 subatsan hiç affetmem ablam sayılırsınAyni yasta degil miyiz kiznufus kagidini getir bakcam
Tuh ya 90 liyim ben91 liyim 4 şubat; senin 91li 3 subatsan hiç affetmem ablam sayılırsın
Tabi ki hemen Iban Yollasana abla diyebilir miyim nevoş
Loading paralaaarrrTuh ya 90 liyim ben