Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu aralar gelemiyorum canım. Bebek 11 aylık oldu, yürüyor. Malum karıştırma evresinde onun peşinde ev iş güç akşam oluyor. Sen nasılsınNerelerdesin sen ,hiç görünmüyorsun
senin de bayramın mübarek olsun hemşirem
annelikte master yapılan dönemlerBu aralar gelemiyorum canım. Bebek 11 aylık oldu, yürüyor. Malum karıştırma evresinde onun peşinde ev iş güç akşam oluyor. Sen nasılsın ❤
Yaaa maşallah okadar oldumuop ısır bı kuzumBu aralar gelemiyorum canım. Bebek 11 aylık oldu, yürüyor. Malum karıştırma evresinde onun peşinde ev iş güç akşam oluyor. Sen nasılsın ❤
Hayırlı geceler ablacımHayırlı geceler
Nasılsın canımHayırlı geceler ablacım
İyiyim şükür ablacım annemlerdeyim sen nasılsın nasıldı ilk günNasılsın canım
hiç sorma valla, bitane de 5 yaşında var. Akşama kadar dur durak yok. Ne zaman yatıp uyuyorlar, ozaman rahatımannelikte master yapılan dönemler
Büyüdü vallaYaaa maşallah okadar oldumuop ısır bı kuzum
Çok iyi canım:)İyiyim şükür ablacım annemlerdeyim sen nasılsın nasıldı ilk gün
Maşaallah canım erken yürümüşhiç sorma valla, bitane de 5 yaşında var. Akşama kadar dur durak yok. Ne zaman yatıp uyuyorlar, ozaman rahatım
Canları sağolsun :)
Büyüdü valla
Abisi 15 aylıkken yürümüştü. Bu erkenci cıktı. 10. Ayda yürüdü
Amoooon maşallah her çocuk bir olmuyor canım onun yaramazligi erken başlamışhiç sorma valla, bitane de 5 yaşında var. Akşama kadar dur durak yok. Ne zaman yatıp uyuyorlar, ozaman rahatım
Canları sağolsun :)
Büyüdü valla
Abisi 15 aylıkken yürümüştü. Bu erkenci cıktı. 10. Ayda yürüdü
Bugunumuzden daha kotu etmesin diğer günümüzü Rabbim abla bunada şükür . inşallah diğer bayrama kadar silinir gider bu virüs.Çok iyi canım:)
Bizde değişiklik yok evdeyiz telefon konuşmaları vs öyle geçti günümüz
İnşaallah canım benimBugunumuzden daha kotu etmesin diğer günümüzü Rabbim abla bunada şükür . inşallah diğer bayrama kadar silinir gider bu virüs.
Sagol teyzesiMaşaallah canım erken yürümüş
Sagol canımAmoooon maşallah her çocuk bir olmuyor canım onun yaramazligi erken başlamış
aaa bitti mi anket oleyyyElalis tebrik ederim :))