Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aralar gelemiyorum canım. Bebek 11 aylık oldu, yürüyor. Malum karıştırma evresinde onun peşinde ev iş güç akşam oluyor. Sen nasılsınNerelerdesin sen ,hiç görünmüyorsun![]()
senin de bayramın mübarek olsun hemşirem
annelikte master yapılan dönemlerBu aralar gelemiyorum canım. Bebek 11 aylık oldu, yürüyor. Malum karıştırma evresinde onun peşinde ev iş güç akşam oluyor. Sen nasılsın ❤![]()
Yaaa maşallah okadar oldumuBu aralar gelemiyorum canım. Bebek 11 aylık oldu, yürüyor. Malum karıştırma evresinde onun peşinde ev iş güç akşam oluyor. Sen nasılsın ❤![]()
Nasılsın canımHayırlı geceler ablacım![]()
İyiyim şükür ablacım annemlerdeyim sen nasılsın nasıldı ilk günNasılsın canım![]()
hiç sorma valla, bitane de 5 yaşında var. Akşama kadar dur durak yok. Ne zaman yatıp uyuyorlar, ozaman rahatımannelikte master yapılan dönemler![]()
Büyüdü vallaYaaa maşallah okadar oldumuop ısır bı kuzum
![]()
Çok iyi canım:)İyiyim şükür ablacım annemlerdeyim sen nasılsın nasıldı ilk gün![]()
Maşaallah canım erken yürümüşhiç sorma valla, bitane de 5 yaşında var. Akşama kadar dur durak yok. Ne zaman yatıp uyuyorlar, ozaman rahatım
Canları sağolsun :)
Büyüdü valla
Abisi 15 aylıkken yürümüştü. Bu erkenci cıktı. 10. Ayda yürüdü![]()
Amoooon maşallahhiç sorma valla, bitane de 5 yaşında var. Akşama kadar dur durak yok. Ne zaman yatıp uyuyorlar, ozaman rahatım
Canları sağolsun :)
Büyüdü valla
Abisi 15 aylıkken yürümüştü. Bu erkenci cıktı. 10. Ayda yürüdü![]()
Çok iyi canım:)
Bizde değişiklik yok evdeyiz telefon konuşmaları vs öyle geçti günümüz![]()
İnşaallah canım benimBugunumuzden daha kotu etmesin diğer günümüzü Rabbim abla bunada şükür . inşallah diğer bayrama kadar silinir gider bu virüs.
Sagol teyzesiMaşaallah canım erken yürümüş![]()
Sagol canımAmoooon maşallahher çocuk bir olmuyor canım onun yaramazligi erken başlamış
![]()