Kopukluk yok canım iki tarafta bağlılık var:)Eşimden biliyorum gurbette olanlar daha yalnız oluyor
Ve esimler de bağ yok olmasi gereken bağ
Kopuk da olmamak gerekiyor ama anladığım kadarıyla sizde kopukluk yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kopukluk yok canım iki tarafta bağlılık var:)Eşimden biliyorum gurbette olanlar daha yalnız oluyor
Ve esimler de bağ yok olmasi gereken bağ
Kopuk da olmamak gerekiyor ama anladığım kadarıyla sizde kopukluk yok![]()
Oyyyy ne güzel olmuşteşekkür ederim :))
Şaka şaka bende diyabet falan sandım seni :/ öyle düşünüp üzüldümNeye üzüldünüz ki içim almıyo sadecesevinmeniz lazım
Ben sarmalari yedim hiç sorun olmadıO çikolata kağıdını emikleyip temizledim demek isterdim amaaa çikolata yiyemediğim bir bayramdayım![]()
Ben sarmalari yedim hiç sorun olmadıhatta N yaparken kimi büyük kimi küçük geldi tencereye geri koymak yerine ağzıma attım elime degeni koymamam gerek böyle bir zamanda
![]()
![]()
İçerden korku filmi çıktıtüh beee![]()
Bu fedakarlıklar bu cefalar unutulmamaliSevdiklerimiz için nelere göğüs geriyoruz
Yüreğimiz kocamanAdminlere bak sen hepsi para dagitiyorbu isde iyi para var belli
@Nana gel Kazenlere de ugrayalimonda kulce altin falan vardir simdi
![]()
Yazık ya demi![]()
sana bişey atayım derken bunu buldum tatliliga bakİnanmıştım bi an size
Nerelerdesin sen ,hiç görünmüyorsunHerkese hayırlı bayramlar dilerim![]()
Görmeden inanmammadalyalarımı asla vermem
kim demiş börek açamıyor diye,uyuyan yılanı uyandırdınız![]()
Evet yaa,eşim bile helal olsun adamlara ,ne güzel paket yapmışlar dediinşallah kuzum yaa çok dile getirmek istemedim ama inan o pınarın yarısını görmemişlerdir
kutusu çok şık daha özel hissedecek inşallah![]()