- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Aaa kalk giyin süslen bayram bugün,topik topik gezip şeker toplayalımPijamalar üstümde,yalandan bir tost yaptım yedim. Camdan bakıyorum bomboş,telefon olmasa hiç kimseyle iletişim kuramayacağız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa kalk giyin süslen bayram bugün,topik topik gezip şeker toplayalımPijamalar üstümde,yalandan bir tost yaptım yedim. Camdan bakıyorum bomboş,telefon olmasa hiç kimseyle iletişim kuramayacağız.
Tamam dur giyineyimAaa kalk giyin süslen bayram bugün,topik topik gezip şeker toplayalım
Hayırlı bayramlar canım Özellikle ilk bayram olduğu için doğal tabiiHayırlı bayramlar
Yıllardır alışkınım ya yalnız bayram geçirmeye yada başka evlerde geçirmeye ondan çok koymadı galiba tek sorun babasız ilk bayramım
Nevo ver elini opemharclik ver banadolarla ver ama burda da gecsinHayırlı bayramlar
Yıllardır alışkınım ya yalnız bayram geçirmeye yada başka evlerde geçirmeye ondan çok koymadı galiba tek sorun babasız ilk bayramım
ahahha aynı benGiyindim suslendim kk ya geldim oturuyorum
en ruhsuz benim herhalde,çok mutluyumHerkese iyi bayramlar bukadar duygusal olmayin arkadaslar allah beterinden korusun hepimiz sağlıklıyız mis gibi evlerimizde her turlu imkanimizla oturuyoruz arayip sorabiliyoruz herkesi böyle bakin olaya lutfen :)
iyi bayramlar baloncukumİyi bayramlar
Bende saçlarımı duzlestirdim makyajımı yaptım suslendim oturuyorum eşim nereye diyor anneme gidelim derse pijamalarimi giyicemahahha aynı ben
makyaj yaptım,fön çektim,oje bile sürdüm öyle süs bitkisi gibi oturuyorum
bayramın mübarek olsun canımın içiHayırlı bayramlar
benimki de bi şok olmadı değil,en güzel bayram mı ne diyip duruyorBende saçlarımı duzlestirdim makyajımı yaptım suslendim oturuyorum eşim nereye diyor anneme gidelim derse pijamalarimi giyicem
allah kabul etsin aybalamEki Görüntüle 2639242
Baklavamiz da hazir cayinizi kapip gelin
Biz gider bahçeden kutlar geliriz zaten izin çıktı köye gidecekler bu yaz gelmezlerbenimki de bi şok olmadı değil,en güzel bayram mı ne diyip duruyor
Baklava hayal ama helva yaptik dunbizim burda adetdir bayramda helva pisirip dagitilirallah kabul etsin aybalam
yeter allah bereket versin çok bileBiz gider bahçeden kutlar geliriz zaten izin çıktı köye gidecekler bu yaz gelmezler
ben de bayram tatlısı yaptım kiiiBaklava hayal ama helva yaptik dunbizim burda adetdir bayramda helva pisirip dagitilir
Sanada el öpmeye geliyorum mozaik pastamı yaptın 2 dilim yeter üzerine çikolata sosu da varsa harikaben de bayram tatlısı yaptım kiii
pudingli bisküvi
Ellerine saglik baciben de bayram tatlısı yaptım kiii
pudingli bisküvi
Harclik da al ama NanaSanada el öpmeye geliyorum mozaik pastamı yaptın 2 dilim yeter üzerine çikolata sosu da varsa harika