- 21 Ocak 2018
- 8.263
- 20.419
- 32
İki oy iyi ya her zaman bir oy olunca cok zorlaniyorum benAslında katılıma göre yapıyordum.Ama burada alışkanlık oldu değişmesin dedim haksızlık olmasın:)
Fairyde geçen hafta fazla oldu bir düşündüm 2 oy olsun :)Sonra dedim haksızlık olmasın:)
Aynen öyleKimin kismetiyse ona gitsin peynirler
En sevdiğim corbadir kendileriOyumu verince bir de ne göreyim en güzel sunumları ve en güzel tarifleri yapan kişilerden oy almışım ❤❤❤☺
En baştaNevreste ablacığım, oyun için ve bu yarışmalara verdiğin bütün emekler için çok teşekkürler
Canfeb
Dahliadivin
alimiyon sizlerin oyları da beni çok mutlu etti, çok teşekkürler
Yarın fairy başlayacak :)Sofra az ve öyle başladık tek düşünüyorum:)İki oy iyi ya her zaman bir oy olunca cok zorlaniyorum ben
Bazen oluyo oyle tabi ama bana olmazson 2 günüm çok kötü
her yarışmada aynı hislerle katıldım biliyor musun? fairy için de öyle nasılsa olmayacak boşver uğraşma çok diyerek katıldım
Tamm şimdi oldu geniş geniş güleyimProfil foton.. hürrem
Kac sofra oldu orda. Tamam dedigin gibi haksizlik olmasin orasi tek basladi tekgitsin ben genel konustum :)Yarın fairy başlayacak :)Sofra az ve öyle başladık tek düşünüyorum:)
Bunu ben yazmışım sankiOkadar beklentim yokki su yarismadan sirf aliskanlik oldugu icin katiliyorum hayatima bir heycan ekşın uğraş kattığı için
Çok ama çok mutlu oldum yazdıklarınıza, çok teşekkürler tekrardan ☺Çok çok teşekkür ederim canım, seninde sunumların her seferinde bir öncekinden iyi 1. olduğun günleri beraber görürüz inşallahbir oyum daha olsa ayran aşina vericektim bende iyi olmuş
Bir dalavere olmadıkça bende sevmiyorumAynen öyleHakeden lafını pek sevmiyorum bence her şey nasip
Tarayıcınız veya internetinizin hızı ile alakalı olabilir:)Nevreste hanım iyi geceler,
Çorbaların görsellerini göremiyorum, benden kaynaklı mı yoksa yeni bir uygulama mı?
Teşekkürler
Aklin yolu bir zaten birbirimize oy vermisizBunu ben yazmışım sanki
Çok ama çok mutlu oldum yazdıklarınıza, çok teşekkürler tekrardan ☺
9 canım:)Kac sofra oldu orda. Tamam dedigin gibi haksizlik olmasin orasi tek basladi tekgitsin ben genel konustum :)
19. katılımda olmuşum birinci daha dur hele senin kaç olduBazen oluyo oyle tabi ama bana olmaz
1. Sayfaya gidip bakiyormusunuz acaba :)Nevreste hanım iyi geceler,
Çorbaların görsellerini göremiyorum, benden kaynaklı mı yoksa yeni bir uygulama mı?
Teşekkürler
O ilkinde kazandı19. katılımda olmuşum birinci daha dur hele senin kaç oldu
Ben ikinci yarismamda bir birincilik almistim gecen sene ramazan sofralarinda ondan sonra daha bisey yok valla ama bir senedir birkac yarismaya katilmadim gerisi hepsine katildim19. katılımda olmuşum birinci daha dur hele senin kaç oldu
Çooooook teşekkür ederim , ben deRica ederim canımilk gördüğüm andan itibaren dedim, ben oyumun birini buna vereceğim Emeğine sağlık
2.de mi oldu:)Doğru 1. yiBen ikinci yarismamda bir birincilik almistim gecen sene ramazan sofralarinda ondan sonra daha bisey yok valla ama bir senedir birkac yarismaya katilmadim gerisi hepsine katildim
İlkinde ikinci olmustum ikincide birinciO ilkinde kazandı