- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Bilmem artık:)Fairy nin bildirimini buranin ikinci bildirimi mi saniyorlar acaba oy vereni az oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem artık:)Fairy nin bildirimini buranin ikinci bildirimi mi saniyorlar acaba oy vereni az oluyor
Seninde bayramın mübarek olsun canımMemeleketim kokan toyga ve tarhana corbasina gitti oyum bugunde tam da tarhana corbasi yapmisken domates corbasi yuvalama geri kalan hepsinde gozum kaldi ellerimize saglik kizlar Ramazanimizida bitiriyoruz.Simdiden herkesin Ramazan bayrami mubarek olsun
Düğün çorbası gel dertleşelim berabereyiz
Pp nın hakkını veriyorsunEşimi pubg oynamaya teşvik ettim
Cok teşekkürler canimCanfeb yaptığın her şey çok güzel oluyor, sunumların da harika, lezzetleri de eminim ki çok güzeldir, geçen hafta 1.olmasaydın oyum sanaydı ama 1.olduğun için oylarımı sunumlarını beğendiğim Dahliadivin 'in ayran aşı çorbasına ve alimiyon ''un lebeniye çorbasına verdim ☺
Canfeb yaptığın her şey çok güzel oluyor, sunumların da harika, lezzetleri de eminim ki çok güzeldir, geçen hafta 1.olmasaydın oyum sanaydı ama 1.olduğun için oylarımı sunumlarını beğendiğim Dahliadivin 'in ayran aşı çorbasına ve alimiyon ''un lebeniye çorbasına verdim ☺
Çok çok teşekkür ederim canım, seninde sunumların her seferinde bir öncekinden iyi 1. olduğun günleri beraber görürüz inşallah bir oyum daha olsa ayran aşina vericektim bende iyi olmuşCanfeb yaptığın her şey çok güzel oluyor, sunumların da harika, lezzetleri de eminim ki çok güzeldir, geçen hafta 1.olmasaydın oyum sanaydı ama 1.olduğun için oylarımı sunumlarını beğendiğim Dahliadivin 'in ayran aşı çorbasına ve alimiyon
Bence ondan değil burda 2 oy kullanma hakkın var fairy de 1 oy ya ondan ankete katılan oy sayısı düşük oluyordurFairy nin bildirimini buranin ikinci bildirimi mi saniyorlar acaba oy vereni az oluyor
Bakalım bu haftanın şanslısı kim olacakOkadar beklentim yokki su yarismadan sirf aliskanlik oldugu icin katiliyorum hayatima bir heycan ekşın uğraş kattığı için
her yarışmada aynı hislerle katıldım biliyor musun? fairy için de öyle nasılsa olmayacak boşver uğraşma çok diyerek katıldımOkadar beklentim yokki su yarismadan sirf aliskanlik oldugu icin katiliyorum hayatima bir heycan ekşın uğraş kattığı için
Aslında katılıma göre yapıyordum.Ama burada alışkanlık oldu değişmesin dedim haksızlık olmasın:)Bence ondan değil burda 2 oy kullanma hakkın var fairy de 1 oy ya ondan ankete katılan oy sayısı düşük oluyordur
Pp neydi algılarım kapalı şu anPp nın hakkını veriyorsun
Rica ederim canım ilk gördüğüm andan itibaren dedim, ben oyumun birini buna vereceğim Emeğine sağlıkOyumu verince bir de ne göreyim en güzel sunumları ve en güzel tarifleri yapan kişilerden oy almışım ❤❤❤☺
En başta Nevreste ablacığım, oyun için ve bu yarışmalara verdiğin bütün emekler için çok teşekkürler
Canfeb
Dahliadivin
alimiyon sizlerin oyları da beni çok mutlu etti, çok teşekkürler
Oy sayisi az ama katilan kisi sayisi da az oluyor buraya goreBence ondan değil burda 2 oy kullanma hakkın var fairy de 1 oy ya ondan ankete katılan oy sayısı düşük oluyordur
Profil foton.. hürremPp neydi algılarım kapalı şu an
Kimin kismetiyse ona gitsin peynirlerBakalım bu haftanın şanslısı kim olacak