Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çooooook teşekkür ederim , ben de @retro_hippo gibi 1.olmaktan daha çok mutlu ve onore oldum sizin oyunuzu aldığım için
Senin 3yilda 19 yarisman mi oldu niç nıç nıç benim bile 20 yi geçti19. katılımda olmuşum birinci daha dur hele senin kaç oldu
Evet 1. sayfada bakıyorum1. Sayfaya gidip bakiyormusunuz acaba :)
pınar sofrasını ve lebeniyeyi saymadımSenin 3yilda 19 yarisman mi oldu niç nıç nıç benim bile 20 yi geçti
Resim atayim size isterseniz .:)Evet 1. sayfada bakıyorum
Geçen fairy yarışmasında da çıkmadı görmeden oy verdim içime sinmedi hiç ):
ben de bugün hep birinciliği olanları teselli ediyorum yahu neden madalya yok profillerdeO ilkinde kazandı
Ya çok iyi olur teşekkür ederimResim atayim size isterseniz .:)
Sutas madalya bile vermedi oyle birincilik iste teselli edebilirsinben de bugün hep birinciliği olanları teselli ediyorum yahu neden madalya yok profillerde
Atamiyorum mesaj butonunuz yok siz bana yazin ben size atayimYa çok iyi olur teşekkür ederim
benim fairy madalyam görüküyo mu?Sutas madalya bile vermedi oyle birincilik iste teselli edebilirsin
Ozaman fasulyelige doğru ilk adım geldipınar sofrasını ve lebeniyeyi saymadım
gebelikte ve doğumdan sonra ara verdim bi süre
40 ile açıyorum, önümde ceketinizin düğmesini ilikleyimSenin 3yilda 19 yarisman mi oldu niç nıç nıç benim bile 20 yi geçti
Yok ben goremedim malesef adina tiklayinca cikmadi :)benim fairy madalyam görüküyo mu?
Şimdi baktım tekrar görünüyorlar silinmeden oy vereyim ben çok teşekkür ederim iyi geceler :)Atamiyorum mesaj butonunuz yok siz bana yazin ben size atayim
Sen benden eskisin yila vuralim önce40 ile açıyorum, önümde ceketinizin düğmesini ilikleyim
Ne demek iyi gecelerŞimdi baktım tekrar görünüyorlar silinmeden oy vereyim ben çok teşekkür ederim iyi geceler :)
Kasimda 4 yıl olcekSen benden eskisin yila vuralim önce
Ben bir sure daha alamazsam balkondan aticam kendimi sendeki iyi sabirmisKasimda 4 yıl olcek
Seninde az ben 2019 ocak girisliyimKasimda 4 yıl olcek