Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çooooook teşekkür ederim , ben de @retro_hippo gibi 1.olmaktan daha çok mutlu ve onore oldum sizin oyunuzu aldığım için![]()
Senin 3yilda 19 yarisman mi oldu niç nıç nıç19. katılımda olmuşum birinci daha dur hele senin kaç oldu![]()
Evet 1. sayfada bakıyorum1. Sayfaya gidip bakiyormusunuz acaba :)
pınar sofrasını ve lebeniyeyi saymadımSenin 3yilda 19 yarisman mi oldu niç nıç nıçbenim bile 20 yi geçti
![]()
Resim atayim size isterseniz .:)Evet 1. sayfada bakıyorum
Geçen fairy yarışmasında da çıkmadı görmeden oy verdim içime sinmedi hiç ):
ben de bugün hep birinciliği olanları teselli ediyorum yahu neden madalya yok profillerdeO ilkinde kazandı![]()
Ya çok iyi olur teşekkür ederimResim atayim size isterseniz .:)
Sutas madalya bile vermedi oyle birincilik iste teselli edebilirsinben de bugün hep birinciliği olanları teselli ediyorum yahu neden madalya yok profillerde![]()
Atamiyorum mesaj butonunuz yok siz bana yazin ben size atayimYa çok iyi olur teşekkür ederim
benim fairy madalyam görüküyo mu?Sutas madalya bile vermedi oyle birincilik iste teselli edebilirsin![]()
Ozaman fasulyelige doğru ilk adım geldipınar sofrasını ve lebeniyeyi saymadım
gebelikte ve doğumdan sonra ara verdim bi süre![]()
40 ile açıyorum, önümde ceketinizin düğmesini ilikleyimSenin 3yilda 19 yarisman mi oldu niç nıç nıçbenim bile 20 yi geçti
![]()
Yok ben goremedim malesef adina tiklayinca cikmadi :)benim fairy madalyam görüküyo mu?![]()
Şimdi baktım tekrar görünüyorlar silinmeden oy vereyim ben çok teşekkür ederim iyi geceler :)Atamiyorum mesaj butonunuz yok siz bana yazin ben size atayim![]()
Sen benden eskisin yila vuralim önce40 ile açıyorum, önümde ceketinizin düğmesini ilikleyim![]()
Ne demek iyi gecelerŞimdi baktım tekrar görünüyorlar silinmeden oy vereyim ben çok teşekkür ederim iyi geceler :)
Kasimda 4 yıl olcekSen benden eskisin yila vuralim önce![]()
Ben bir sure daha alamazsam balkondan aticam kendimi sendeki iyi sabirmisKasimda 4 yıl olcek![]()
Seninde az ben 2019 ocak girisliyimKasimda 4 yıl olcek![]()