21 e girdim 2 ay sonra evlendim gelen vurdu giden vurdu kim trip atayımBen çok dişliyimdir. Asla laf söyletmem kendime, ters bile bakamazlar. Çünkü hiç saygımı bozmadım. Hep mesafeliyim. Ama eşimde kardeşinin ruhen sorunlu olduğunun farkında. Hak veriyor içten içe. Yoksa sahiden kendimi övmek için demiyorum ama benimle anlaşamamak gerçekten zordur. Mizacım çok insan canlısıdır benim.
İlk dönemler kızkardeşine( daha huyunu falan anlamadan, mac'ler bobi brownlar ile hediye alırdım. Ellerim kırılsın
Bende yapıyorum ama 20 gün önce istenen kargom daha yola bile çıkmamışOnline alışverişin gözüne gözüne vururum ben
Eskiden de öyleydim
çokta yemek yapasım var halbukiYemek yapman şart değil sohbete sık sık gelebilirsin:)
Çok nazlısın çokkavga da söylenmez bunu duyacagima basima senin kadar taş dusseydi keşke
Eminim öyledirçokta yemek yapasım var halbuki
Oyyy çana tiyip mi attilaaayyy gel gel şayilalimİnsan tersine gönlüme alıp sever
Sağol canım benim iyi olmana sevindimO güne göre daha iyiyim canım
Bende 7 de başlarım.
Kolay gelsin şimdiden canım benim ❤
Benim eve Erzurum'dan 3 günde geldi kargoBende yapıyorum ama 20 gün önce istenen kargom daha yola bile çıkmamış
Tamam ahretligim,hemen
Tamam şayılalımOyyy çana tiyip mi attilaaayyy gel gel şayilalim
Var ya ben de aynıyım kendime sovuyorum21 e girdim 2 ay sonra evlendim gelen vurdu giden vurdu kim trip atayımEşime diyorum şimdiki aklım olsa var ya
Gelmedi ya yola bile çıkmamışBenim eve Erzurum'dan 3 günde geldi kargo
Çok nazlısın çok
Seni seni bihterimi unuturmuyum hiç aşk bu OlsunUnuttun beni
Tabiiiii birinci olunca öyle oluyormuş
Ünlü bir site mi yoksa ins dan falan mı soparis verdin :)Gelmedi ya yola bile çıkmamış
Seni seni bihterimi unuturmuyum hiç aşk bu Olsunben zaten gönüllerin birincisiyim kk bana bayılır trip en sevmediğim şey
DiyoooosunGörmeden inanmam
Ayyy buradanda bir trip geliyeah
Ben balonu görmedimDiyoooosun
İyi bir kız olursan Şirinleri bile görebilirsin