- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.709
Kaç ma gelAyyy buradanda bir trip geliyeah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç ma gelAyyy buradanda bir trip geliyeah
Nevresteden bahsediyordukBen balonu görmedim
Oldu ozaman anneye babaya çok hürmetler selamlarKaç ma gel
Kıymayın cukumaBende balondan sandım onu gormeyeni dövüyorlar Elalis in lafı
Çok bilindik değil:)Acil bir şey değil ama çok oldu :)Ünlü bir site mi yoksa ins dan falan mı soparis verdin :)
Demek öyleBende balondan sandım onu gormeyeni dövüyorlar Elalis in lafı
Himm ben hb dan ve gg dan sipariş veriyorum genelde kargo şirketine gore de değişiyor hız bizim burda en hızlısı ar.. kargo valla tek geçerimÇok bilindik değil:)Acil bir şey değil ama çok oldu :)
Ben gördüm ya o yüzden diyorumDemek öyle
Normalde sıkıntı yok canım korona ile alakalı geçikmeler:)Himm ben hb dan ve gg dan sipariş veriyorum genelde kargo şirketine gore de değişiyor hız bizim burda en hızlısı ar.. kargo valla tek geçerim
Ruh ikizimmmmmm
Hayattaki ruh ikizimmmmmmm
Geç kalmış sayılmazsın cancan, her değişim kendi hayrımıza olur. Bakış açımızı değiştirmeliyiz.Ben çok allttan aldım fazla fedakarlıklar mahvetti beni de :/
Birşey diyeyim mi, yemeğe çağırır can özüm kv, oturur yer kılımı kıpırdatmam sofrayı bile toplamam. O toplar, bulaşıkları yıkar, gelir oturur, hadi kalkalım hayatım der kalkarız21 e girdim 2 ay sonra evlendim gelen vurdu giden vurdu kim trip atayım Eşime diyorum şimdiki aklım olsa var ya
Artık bağırıp cikiyorum bazen 30 yaşıma geldim satmisim dünyanın anasını dedim geçen kaç yıl yaşayacağımin garantisi mi var dedim daha kahır cekecegim eşim sadece dinledi :))Geç kalmış sayılmazsın cancan, her değişim kendi hayrımıza olur. Bakış açımızı değiştirmeliyiz.
Artık bağırıp cikiyorum bazen 30 yaşıma geldim satmisim dünyanın anasını dedim geçen kaç yıl yaşayacağımin garantisi mi var dedim daha kahır cekecegim eşim sadece dinledi :))
Ayenn öyleHakedene cevabımızı esirgemememiz lazım. O kırılır aman susayım, eşim alınır birşey demeyeyim. Ya bizler ???
Çabuuuuk sarıl ozamaaaaan
Abla ver elini öpeyimBirşey diyeyim mi, yemeğe çağırır can özüm kv, oturur yer kılımı kıpırdatmam sofrayı bile toplamam. O toplar, bulaşıkları yıkar, gelir oturur, hadi kalkalım hayatım der kalkarız
Ahahaha kendileri kaybeder kanka en güzeli vallaEvet canim kasimda kapattik o gunden beri evde herkes:))
Köye gidecekler ama yasak olduğu icin Ankaradan cikamiyorlar :)
Yok canim annem yemeği sen yap demez yaparsam babam yemez zaten cok yemek seciyor o riski goze almaz :)))