Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görmeden inanmamÇok fıstık hem de
Allah iyilik versin canım seni merak ediyorum her şey yolunda mıHamd olsun canım benim sen nasılsın yemek yapmaya başlayacağım da önce bir bakayım dedim buraya
Nevreste etiketleme challengeBenden de bir Nevreste
Niye ya sana ne oluyorBenden de bir Nevreste
Gelen vursun giden vursun herkes trip atıyorNevreste etiketleme challenge
Ben çok dişliyimdir. Asla laf söyletmem kendime, ters bile bakamazlar. Çünkü hiç saygımı bozmadım. Hep mesafeliyim. Ama eşimde kardeşinin ruhen sorunlu olduğunun farkında. Hak veriyor içten içe. Yoksa sahiden kendimi övmek için demiyorum ama benimle anlaşamamak gerçekten zordur. Mizacım çok insan canlısıdır benim.Bana da satın o akıllardan biz de abisi ile görüşmüyoruz ama benim senelerdir bana yapılanlar dan dolayı yani 10 sene dayandım duvar olsa yıkılırdi rabbim başka dert vermesim
İnsanı sabretmek yıpratıyor bazen sabretmeyip avazım çıktığı kadar bağırmak haykırmak istiyorum
Bugün ilk ben başladım galibaGelen vursun giden vursun herkes trip atıyor
Akima ayak uyduruyorumNiye ya sana ne oluyor
Sen hep triplisin zatenBugün ilk ben başladım galiba
Ruh ikizimmmmmmBen çok dişliyimdir. Asla laf söyletmem kendime, ters bile bakamazlar. Çünkü hiç saygımı bozmadım. Hep mesafeliyim. Ama eşimde kardeşinin ruhen sorunlu olduğunun farkında. Hak veriyor içten içe. Yoksa sahiden kendimi övmek için demiyorum ama benimle anlaşamamak gerçekten zordur. Mizacım çok insan canlısıdır benim.
İlk dönemler kızkardeşine( daha huyunu falan anlamadan, mac'ler bobi brownlar ile hediye alırdım. Ellerim kırılsın
İnsan tersine gönlüme alıp severAkima ayak uyduruyorum
Ben çok allttan aldım fazla fedakarlıklar mahvetti beni de :/Ben çok dişliyimdir. Asla laf söyletmem kendime, ters bile bakamazlar. Çünkü hiç saygımı bozmadım. Hep mesafeliyim. Ama eşimde kardeşinin ruhen sorunlu olduğunun farkında. Hak veriyor içten içe. Yoksa sahiden kendimi övmek için demiyorum ama benimle anlaşamamak gerçekten zordur. Mizacım çok insan canlısıdır benim.
İlk dönemler kızkardeşine( daha huyunu falan anlamadan, mac'ler bobi brownlar ile hediye alırdım. Ellerim kırılsın
O güne göre daha iyiyim canımAllah iyilik versin canım seni merak ediyorum her şey yolunda mı
Bende kalkacağım yemeğim var sofra falan ayarlayayım:)
Unuttun beniArttiriyorum Bal0ncuk
Online alışverişin gözüne gözüne vururum benCanım daha 3 ay olmadı aldık bu karantina günlerinde bizi terk ettiOysa yağ falan ayrı tartıyor diye almıştım:)Bakalım canım kargo sıkıntı olur diye nete bakmıyorum:)
kavga da söylenmez bunu duyacagima basima senin kadar taş dusseydi keşkeSen hep triplisin zaten