Herkes duysun... Eşim antebe gitmezse okullar açılmazsa 17 mayısta habibteym..Gel beklerm yavrum
Benm kankam tolinİnandım balon sana ya bu kankanda iş yok senin
Kiracıydım ev aldık canımHerkes bi yerde olunca sana kalmışaynı binada niye taşındın abla
Bayramda bayramlaşalımAa uğraşamam senin namazınla niyazınla habibi bana benimle ilgilenecek biri lazım
Aynen ben eline su dökemem
Bekleriz balonHerkes duysun... Eşim antebe gitmezse okullar açılmazsa 17 mayısta habibteym..
Yaptığı marifetleri size canlı yayın yapacam göreceksnz
Benm kankam tolin
Bundan kanka olmaz satıo
Sensin cahilArapça bir kelime ne kadar cahilsin
Yeminini bozma,bosverÇok ısrar edersen olabilir aslında günaha girmeyim
Sen bir seviyorsun bir gömüyorsun inanadırıcı gelmedin bnaAşkolsun habibi sen bi tanesin
Bayramı mı beklicez habibiBayramda bayramlaşalım
Benim gibi tatlı
Hep ucundan gösteriyor şöyle rahat rahat geniş yapıp atsa ya anlardık kimin yaptığını
Ben hem severim hem gömerim habibiSen bir seviyorsun bir gömüyorsun inanadırıcı gelmedin bna
Hiç kmse sen kadar datlu olamazBenim gibi tatlı
Ben gidince bütün foyalarını ortaya dökecemHep ucundan gösteriyor şöyle rahat rahat geniş yapıp atsa ya anlardık kimin yaptığını
Toline gitHerkes duysun... Eşim antebe gitmezse okullar açılmazsa 17 mayısta habibteym..
Yaptığı marifetleri size canlı yayın yapacam göreceksnz
Benm kankam tolin
Bundan kanka olmaz satıo
Eltisi yapıyor gönderiyor,oda çekip buraya atıyorHep ucundan gösteriyor şöyle rahat rahat geniş yapıp atsa ya anlardık kimin yaptığını
O zaman iyi olmuş taşınmanKiracıydım ev aldık canım
Sağol bitanemHiç kmse sen kadar datlu olamaz
Ben gidince bütün foyalarını ortaya dökecem
Lütfen bir gebenin yiyebileceği güzel şeyler yap.. Geneli böyle meyveli hoşbeşli şeyler olsun plsToline git