Sağ ol bebeğim
Allah kolaylık versin ablam ramazanda cidden zor oluyorÖğrenci gelirse güzel zevkli geçiyor nevrestem. Sabahki derse kimse gelmedi öyle boş boş bekledim belki uyanamadilar şimdi gelirler diye ama yok...10. sınıflar daha bilinçli onlarla yaptık dersimizi. Ramazan biraz zorluyor uyku düzeni bozulduğu için...yoksa alıştık çevrim içi derslere eskisi gibi zor gelmiyor. Müşteri olsun yeter
Bugün sevgi kelebeği olmuşsun maşallah enerjineDaha sağlam olacak demekki ciceemseni yirim gaymakli şekerparemmm
Bu sıra hep öyle ablam enerjisi yükseldiBugün sevgi kelebeği olmuşsun maşallah enerjineçoğunlukla böylesin de bugün sanki daha renkli bana öyle geldi ya da
Tahmin ediyorum öğrencilerin halini. Ben öğrenci olsam sanırım uyurdum o saatte...9.10' da ilk ders de çekilmiyor meslek icabı katlaniyoruzAllah kolaylık versin ablam ramazanda cidden zor oluyor
Benim kızlar kalkıyor.Biri vazen ilk dersi ksçırıyor.Çünkü 4 te yatıyor gece ders çalışıyor.
Bugünlerde geçer inşaallah
Allah razi olsun
Yaa teşekkür ederim çiçekimm canımsın,ah senin gibi öğretmenler dostlar başınaBugün sevgi kelebeği olmuşsun maşallah enerjineçoğunlukla böylesin de bugün sanki daha renkli bana öyle geldi ya da
8:50 de başlıyor kızların,oğlumun 8:30Tahmin ediyorum öğrencilerin halini. Ben öğrenci olsam sanırım uyurdum o saatte...9.10' da ilk ders de çekilmiyor meslek icabı katlaniyoruz
Allah kolaylık versin yavrucuklarina zihin açıklığı da tabi
Yaa nevoşum kazandım ya bana iyi geldi ondan sanırımBu sıra hep öyle ablam enerjisi yükseldi
Biliyorum canım bende senin gibiyimYaa nevoşum kazandım ya bana iyi geldi ondan sanırım❤
Almadım sosyalim nevosla konustukta ben bıraz gec kaldım ya istediklerim alınmısÇorbayı aldın dimi
Evet gercek hayatta belki motivemiz düşüyo ama kazanmak beğenilmek çok etkiliyormuşBiliyorum canım bende senin gibiyimAslında iyi bir hafta geçirmedim.Ama iyi oy almak motive ediyor
Inş tatlıda hemen alırsın merviskomAlmadım sosyalim nevosla konustukta ben bıraz gec kaldım ya istediklerim alınmıs
İstediğin çorba yapıldı.Çok sürmez konu gelirAlmadım sosyalim nevosla konustukta ben bıraz gec kaldım ya istediklerim alınmıs
Buyrun benimPariko sanki başka biriydi gibi geliyor
Aynen canım hediye falan bahane insan motive oluyorEvet gercek hayatta belki motivemiz düşüyo ama kazanmak beğenilmek çok etkiliyormuş❤
Aynen ben oriye alıştımBuyrun benimhemen oriye alıstınız mutluyum aslında bundurumdan
Yaaa yapıcagından emındık abla bırakır dıye beklemeyeyım dedim zatenİstediğin çorba yapıldı.Çok sürmez konu gelir
Şuan ondan her yarışmaya katılmayı düşünüyorum galiba nevoş dimiAynen canım hediye falan bahane insan motive oluyor
CümlemizdenAllah razi olsun