- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
İnşallah sosyalim alarm kurcam yıne olmuyo baska türlüInş tatlıda hemen alırsın merviskom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sosyalim alarm kurcam yıne olmuyo baska türlüInş tatlıda hemen alırsın merviskom
Kim o ya gelsede görsekYaaa yapıcagından emındık abla bırakır dıye beklemeyeyım dedim zaten
Saat belli pazar 13.00 merviskomİnşallah sosyalim alarm kurcam yıne olmuyo baska türlü
Hatta parikoyu degıstırecegım zamanlar cok yormasın uzun ve karmasık olmasın falan dıyede tavsıye vermiştin ablaAynen ben oriye alıştım
Aslında cok bilindik hep katılırKim o ya gelsede görsek
Aynen sen bana hatırlat yınede sosyalimSaat belli pazar 13.00 merviskom
Aynen canım o hep yapıyor.Yapmış bakalımSunumda güzel olmuşYaaa yapıcagından emındık abla bırakır dıye beklemeyeyım dedim zaten
Bizim kızlardan dimiAslında cok bilindik hep katılır
Evet cagnımmBizim kızlardan dimi
Hemen baklavayı kap, hatirlatcamAynen sen bana hatırlat yınede sosyalim
İnşaallah canımHayatımızda bir renkŞuan ondan her yarışmaya katılmayı düşünüyorum galiba nevoş dimi
Doğrudur canımHatta parikoyu degıstırecegım zamanlar cok yormasın uzun ve karmasık olmasın falan dıyede tavsıye vermiştin abla
Hadi ellerine saglık sımdıden bol sans ona guzel olmustur eminimkiAynen canım o hep yapıyor.Yapmış bakalımSunumda güzel olmuş
Doğrudur canım
Hehehe tamamHemen baklavayı kap, hatirlatcam
İnşaallahHadi ellerine saglık sımdıden bol sans ona guzel olmustur eminimki
İyiyim canım. Temizlik yaptım yemek faslına geçtim. Sen nasılsınNasılsın canım ?
Öyle bir hafta mı varmış?Kutsal sarma sarma haftasını nasıl es geçersiniz
Ramazan dolayısı ile kutsalÖyle bir hafta mı varmış?
Hangi yönden kutsal