- 24 Haziran 2015
- 39.909
- 154.646
- 598
İşte ihmalkarlik ediyorum kırılmaz cam aKırılmaz cam koy kız iyi becermişsin ekran bir kere gittimi hayrı kalmıyor zaten bende alıcamda daha çok var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte ihmalkarlik ediyorum kırılmaz cam aKırılmaz cam koy kız iyi becermişsin ekran bir kere gittimi hayrı kalmıyor zaten bende alıcamda daha çok var
Ayfondan başka var mı marka model bildiğiniz sansürlü yazın reklam olmasınKırılmaz cam koy kız iyi becermişsin ekran bir kere gittimi hayrı kalmıyor zaten bende alıcamda daha çok var
Telefon kullanmaya başlayalı bu 6. Telefonmummus annem söyleniyor sana telefon dayanmıyor diye halbuki tuşlu telefonlardan sonra ikinci telefonum bu bence makul kullaniyorimKullanıyorum zaten senesi dolsun da
Geliyor yakındır o zamanİşte ihmalkarlik ediyorum kırılmaz cam a
Sen iyisin ,Ben Max iki sene galibaTelefon kullanmaya başlayalı bu 6. Telefonmummus annem söyleniyor sana telefon dayanmıyor diye halbuki tuşlu telefonlardan sonra ikinci telefonum bu bence makul kullaniyorim
Amannnn ölümlü dünya mezara mi goturcez parayıSen iyisin ,Ben Max iki sene galiba
He ya bildin ondan ondan gel halay cekek tililililiAdanalilarda konyalilarda sıcak kanlidir ondan zaar
Ama öyle harcamiyacaksak niye kazanıyoruz .Amannnn ölümlü dünya mezara mi goturcez parayı
Hioppo ve afyon karahidar arasında gidiş gliyorum samsunga gitmeyecem artık nasıl hiç reklam verdimmiAyfondan başka var mı marka model bildiğiniz sansürlü yazın reklam olmasın
Sağol canım, keşke ikimizin de kazanması mümkün olsaydı kısmet
Çekek bacimmHe ya bildin ondan ondan gel halay cekek tilililili
Katliam olmuşHioppo ve afyon karahidar arasında gidiş gliyorum samsunga gitmeyecem artık nasıl hiç reklam verdimmi
İyi geceler canım ❤Neyse, yatayım bari de sabah heyecan kaldığı yerden devam etsin Bana neyse iyi geceler bebitolarr
Hiç bişey anlamadım samsun ve afyon hariçKatliam olmuş
Red(me)var eismde note8 sanırım acayip yavaş nette benim telefon ondan hızlı opollo nün hangi modeli iyiymişHioppo ve afyon karahidar arasında gidiş gliyorum samsunga gitmeyecem artık nasıl hiç reklam verdimmi
Oppo renoHiç bişey anlamadım samsun ve afyon hariç
Sen çekmeÇekek bacimm
Makaram sarı baglar lo kız soyler gelin aglar nıye ben olmusmuyem lo asyam karalar baglarrrrrÇekek bacimm
Bu ne yav. Hangi yörelerin çatışması buKatliam olmuş
Bu ne yav. Hangi yörelerin çatışması buKatliam olmuş