• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz '' Pınar Labne ile İftar Çorbası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    783
  • Anket Kapalı .
Red(me)var eismde note8 sanırım acayip yavaş nette benim telefon ondan hızlı :olamaz: opollo nün hangi modeli iyiymiş :KK53:
Valla ben birazd görsele bakıyom minik biz hep ikimiz bir alırız taksitle kimsenin gönlü klmadın hesbı ama eşim şu ayfonun geri tuşuna takmış kafayı 🤣

Valla ben birazd görsele bakıyom minik biz hep ikimiz bir alırız taksitle kimsenin gönlü klmadın hesbı ama eşim şu ayfonun geri tuşuna takmış kafayı 🤣
Yav ben çözünürlük batarya renk zimbirtilari bunların hepsine bakarım :D

Hatta alışveriş sitelerini dolaşıp yorumları okurum oda yetmez donanım lacilgili bilgi alırım kullananlara sorarım öyle alırım :olamaz:

Hee dimi dur bende bakayım bir ona :KK53:

İyi gibi oda 😌

Yav ben çözünürlük batarya renk zimbirtilari bunların hepsine bakarım :KK70:

Hatta alışveriş sitelerini dolaşıp yorumları okurum oda yetmez donanım lacilgili bilgi alırım kullananlara sorarım öyle alırım :olamaz:

İyi gibi oda 😌
Ben anlamam o kadar bir keresinde farklı marka aldık ben el koydum oda artık tövbe etti aynı alıyoz benimki bir üst model oluyor o kadarda centirmendir kendisi zaten giren girmiştir hesabı :KK53: :KK70:

Back