• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz '' Pınar Labne ile İftar Çorbası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    783
  • Anket Kapalı .
Kendi istediği arabaları alıyor ama 😂.
Tamam satmak için ama sonuçta satana kadar biniyor. 😂
Vayy ortak yanımız çıktı benimkide öyle allah nasip ederse ev almayı düşünüyoruz 🤲 bugün hatta konusu geçti ben dedim şöyle olsun o çok dedi ama sen bu arabayı alıyorsun dedim satmak için diyor 😁

Vayy ortak yanımız çıktı benimkide öyle allah nasip ederse ev almayı düşünüyoruz 🤲 bugün hatta konusu geçti ben dedim şöyle olsun o çok dedi ama sen bu arabayı alıyorsun dedim satmak için diyor 😁
En güzeli hayrlisi ile nasip olsun canım 😘beimkide öyle işte bende hemen diyorum sen beğendiklerini alıyon diye seninki kör yatirim diyor 🤣

Az kaldı kivama :süslü:
O zaman kolay alır rax im ya ...ben telefon falan istemiyorum istemem için telefonun hiç açılmaması lazım bende öyle bir kafa var :D ..mesela evde TV bozuldu bir ay olmuştur alalım demiyorim adama bozuk TV evde duruyor hala :D

En güzeli hayrlisi ile nasip olsun canım 😘beimkide öyle işte bende hemen diyorum sen beğendiklerini alıyon diye seninki kör yatirim diyor 🤣
Amin rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲❤ onların dediği oluyor sonuçta 😁

O zaman kolay alır rax im ya ...ben telefon falan istemiyorum istemem için telefonun hiç açılmaması lazım bende öyle bir kafa var :KK70: ..mesela evde TV bozuldu bir ay olmuştur alalım demiyorim adama bozuk TV evde duruyor hala :KK70:
Ben telefona biraz düşkünüm ya 😂benimde zevkim o napayım 🤣

Ben telefona biraz düşkünüm ya 😂benimde zevkim o napayım 🤣
Bak bende düşkünüm telefoan elimden dusmez ...ama bende yenilikten ziyada hızlı olmalı telefon beni bekletmeyecek video falan açarken :D ..

Benim telefon 3 yıllık falan esimjn ki yeni ama çok kasinti bir teelfon benim almam için önce 2 ay falan araştırmam lazim :D

Telefon iyi ya bende severim şansa çok iyi bakarım bir gıramcık eskimez 🤣
Bende aksine çok hor kullanırım geçen sene eski telefonun ekranı kırıldı aynı hafta bir daha kırıldı yaptırdım telefoncu diyor abla bunu nasıl becerdin 🤣🤣bu da bir sene olacak Ağustos da şimdi yine çatladı ekran 🥴

Bende aksine çok hor kullanırım geçen sene eski telefonun ekranı kırıldı aynı hafta bir daha kırıldı yaptırdım telefoncu diyor abla bunu nasıl becerdin 🤣🤣bu da bir sene olacak Ağustos da şimdi yine çatladı ekran 🥴
Çatlak kullan benim gibi geçen şarj girişi için tamire götürdüm adam diyor ekran değiştirelim gerek yok basıyor dedim :D ..

Kırılmaz cam koy kız iyi becermişsin 🤣 ekran bir kere gittimi hayrı kalmıyor zaten bende alıcamda daha çok var 😁

Back